Epic Games, "Başarımlar" özelliğini getirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Programın arayüzünü hala felaket olarak görsem de güzel bir hamle, kabul ediyorum.

Launcher bende de kasıyor. Sorunlu bir Launcher'ları var zaten bunu inkar etmedim ben.
Mesajınızdan tam tersi bir anlam çıkıyor ama
Adamlar ne yapsa batıyor ülkeye arkadaş. Siz nasıl insanlarsınız anlayamıyorum. Başarımlar yok, arayüz çöp diyorlardı. Başarımlar geldi hala memnun kalmayanlar var. Bahane bulmaktan bıkmadınız mı artık?
Arayüzü çöp diyenlere bahane bulmayın diyorsunuz. Hatasını belirtmekte mi suç?🙄

Mesajınızdan tam tersi bir anlam çıkıyor. Arayüzü çöp diyenlere bahane bulmayın diyorsunuz. Hatasını belirtmekte mi suç? 🙄
Kendimi açıklayamadım sanırım. Launcher/arayüz zaten kötü. Ben orada başarımlar getirildikten sonra güzel olmuş, çalışıyorlar demek yerine memnun kalmayıp arayüze saldıranlardan bahsediyordum. Fanboyluk yapan insanlardan yani. Her şeyi tek seferde düzeltemezler ya? Başarımlardan başlamaları zamanı gelince Launcher'a da el atacaklar demek.

Arayüz aslında materyal dizayna benzetilmeye çalışılmış ancak akıcılıktan yoksun. Şahsi fikrim, Microsoft gibi UWP veya Fluent Design tasarıma geçiş yaparlarsa, Windows sistemlerdeki görünüm uyumluluğu mükemmel bir seviyeye ulaşır.

Resmi ise güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı