Epic Games bazı oyunlara %100'e varan fahiş zam yaptı

Buradaki zamlanan oyunlar Gearbox'ın yayınladığı oyunlar. Yani olay Gearbox'ın devrettiği Arc Games. Arc Games yapmış durumda bu zamları.

Zamlanan oyunların stüdyolarına baktım. Sadece şu zamlanmış: https://store.epicgames.com/tr/p/hob

Bu da galiba bedava dağıtılmıştı.

Gunfire Games'ten (Remnant'ı yapanlar) Darksiders vesaire zamlanmamış.
Bu oyunlar eskiden Gearbox'ın yayınladığı fakat Gearbox'ın Take Two satıldıkdan sonra Arc Games'e geçen oyunlar.

Buradaki zamlanan oyunlar Gearbox'ın yayınladığı oyunlar. Yani olay Gearbox'ın devrettiği Arc Games. Arc Games yapmış durumda bu zamları.

Bu oyunlar eskiden Gearbox'ın yayınladığı fakat Gearbox'ın Take Two satıldıkdan sonra Arc Games'e geçen oyunlar.
Oyunu geliştiren stüdyoya göre baktım hocam ben, yayıncıya hiç bakmadım açıkçası :D Ve takip etmiyorum hiç yayıncısına ne oldu diye. Ama dediğiniz gibi yayıncı yapmış herhalde.

Oyunu geliştiren stüdyoya göre baktım hocam ben, yayıncıya hiç bakmadım açıkçası :D Ve takip etmiyorum hiç yayıncısına ne oldu diye. Ama dediğiniz gibi yayıncı yapmış herhalde.
Gearbox satılınca oyun yayınlama kısmı Embracer grupta kaldı hocam. Onlarda bu serileri başka yayıncıya devrettiler.:)

Şaşırdım doğrusu. Ama burada şaşırdığım şey bu zamlar değil, hâlâ konuya Steam fanboyu bir arkadaşın gelip şöyle dememesi: "Bakın gördünüz mü? Nasıl da zamlamışlar! Epic'ten artık bir şey alınmaz. Steam'a laf atıyordunuz bir de!"

Ama bu yorum yakın zamanda gelir.

Gerçekten sahte bir dünyaydı doğrusu. Dolara geçmesiyle de bu sahte dünya gerçekten epey bozuldu. Hatırladığım çoğu eski oyun bedava fiyatlara satılıyordu indirimlerde. Şimdi en basitinden 3 dolar, 4 dolar en eski oyunlar bile. Geçen Painkiller oyunlarına baktım, en beğenilmeyeni bile 3 dolardı indirimli hali.
Bakın gördünüz mü? Nasıl da zamlamışlar! Epic'ten artık bir şey alınmaz. Steam'a laf atıyordunuz bir de! 😛

Çıkar telefonunu yeğen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı