mehmet_yldz
Kilopat
Evet arkadaşlar Fortnite yüklüyordum, bilgisayarı kapatacağım, açtığımda kaldığım yerden devam eder mi?
Dün ben 3 4 defa kapattım indirme hızı düşüyor diye geri açtığımda devam ediyordu ama bugün arkadaşa aynısını önerdim çok yavaşlamıştı İnterneti aynısını yaptı ama onda devam etmedi 70gb boşa gitti launcher çok sıkıntılı indirme hızı 0 gösteriyor ama indiriyor işini sağlama al devam ettir ama dediğim gibi ben dün 2 defa yeniden başlattım 1 defa kapatıp açtım hem indirme hızı artmıştı hem de devam etmişti işini sağlama al devam ettirYa biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
GTA 5 indiriyorum PC kapansa indirilenler silinir mi?
Dostum ayarlar kısmında bilgisayarım açıldığında çalıştır seçeneği işaretli ise devam eder bende ediyorYa biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
Ya biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
Siliniyor hocamYa biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
daha demın 94 gb lık gta 5 indirirken son 15 gb kaldı 9 saate pc ısındı dıye kapatım 1 saat sonra açtım ve baştan ındırmeye başladıYa biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
Uyku modundan çıkardım bilgisayarı az önce. Zar zor 200kb/s ile 30GB indirdiğim GTA V baştan başladı indirmeye. Epic pişmanlıktır, böyle dengesiz bir launcher görmedim daha. Torrent bile sıkıntısız kaldığı yerden devam ediyor milyarlık şirket indirme işini çözemiyor. Steam candır ya ben başka oyun platformu tanımıyorum artık.Yerli - yabancı forumlarda araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım. Bilgisayarı kapatmayın uyku moduna alın yoksa indirdiğiniz veriler kaybolabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.