mehmet_yldz
Kilopat
Evet arkadaşlar Fortnite yüklüyordum, bilgisayarı kapatacağım, açtığımda kaldığım yerden devam eder mi?
onu bende anlamadım yoğunluktan mı neyden se genelde olmazdı XD. genel olarak silinenler haklı 2-3 senedir epic games kullanıyorum böyle bişe görmedim. gerçi adamlarda haklı böyle bişe beklemiyolardıDurduranların bir kısmında silinmiş bir kısmın da silinmemiş durdurmayanlarında aynı şekilde kısaca işiniz şansa bağlı. Bu zamanda böyle bir firmanın Launcher'ı üzerinde böyle saçma bir olay yaşanması güldürüyor.
Milyar dolarlık şirket. Ortada bir fiyasko var siz bedava bir oyun aldığınız için resmen kör olmuşsunuz. Durumunuz aynen şuna benziyor:bu küfredenleri bilmiyorum gayette başarılı epic games sadece gta 5 e yoğun bi ilgi var ve bunu kimse beklemiyodu. adamlar kaç büyük oyunu bedava yaptı bişe olmadı gta 5 yaptılar çöktü. ki indirme hızlarında normalde sorun yok herkes indiriyo diye mecbur hızları azalttılar. normalde 3 mb indiriyodu sn de ordada indiriyo şu an sadece yoğunluk var
silinir "bende ve arkadaşlarımda da oldu çünkü"Ya biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
GTA 5 indiriyorum PC kapansa indirilenler silinir mi?
sakınnnnYa biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
GTA 5 indiriyorum PC kapansa indirilenler silinir mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.