Epic Games Bilgisayarı Kapatıp Açınca İndirme Sorunu

Durduranların bir kısmında silinmiş bir kısmın da silinmemiş durdurmayanlarında aynı şekilde kısaca işiniz şansa bağlı. Bu zamanda böyle bir firmanın Launcher'ı üzerinde böyle saçma bir olay yaşanması güldürüyor.
onu bende anlamadım yoğunluktan mı neyden se genelde olmazdı XD. genel olarak silinenler haklı 2-3 senedir epic games kullanıyorum böyle bişe görmedim. gerçi adamlarda haklı böyle bişe beklemiyolardı
baştan indirmeye başladım 15 gb oldu umarım bi boklar dönmez gene
ben bizim türklerin gta 5 sevdasına bağlıyorum dün gece internet çökmüştü herkes gta 5 almaya çalıştığı için csgo da 1000 ms leri gördüm sürekli
youtube falan da çöktü o sıra
gece 1-3 arasıydı

Son düzenleme:
bu küfredenleri bilmiyorum gayette başarılı epic games sadece gta 5 e yoğun bi ilgi var ve bunu kimse beklemiyodu. adamlar kaç büyük oyunu bedava yaptı bişe olmadı gta 5 yaptılar çöktü. ki indirme hızlarında normalde sorun yok herkes indiriyo diye mecbur hızları azalttılar. normalde 3 mb indiriyodu sn de ordada indiriyo şu an sadece yoğunluk var
Milyar dolarlık şirket. Ortada bir fiyasko var siz bedava bir oyun aldığınız için resmen kör olmuşsunuz. Durumunuz aynen şuna benziyor:
images.jpeg

Çok güzel bir sistem yaklaşık 30 saatte indirdiğim 75 GB elektrik kesilmesinden dolayı çöp oldu. Bu arada başlatıcıyı tamamen kapatıp açarsanız yine siliniyor.

Son düzenleme:
Bende 40 GB indirmiştim PC soğusun diye bir yeniden başlattım sıfırdan başladı tek çözümü var Epic Games'i başlangıçta çalıştırı seçin o zaman silinmiyor arkadaşlar. Fakat merak ettiğim oyunun hepsi inince bu yine siler mi verileri bir yere depolayayım mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı