5 58cilgin Centipat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 24 23 Ekim 2021 #1 Merhaba Crysis trigoly aldım Crysis 1 açılıyor fakat 2 ve 3 başlatılıyor diyor Epic Games'de 3 4 saniye sonra açılmadan kapatıyor görünüyor.
Merhaba Crysis trigoly aldım Crysis 1 açılıyor fakat 2 ve 3 başlatılıyor diyor Epic Games'de 3 4 saniye sonra açılmadan kapatıyor görünüyor.
A akruban Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #2 Aynı sorun bende de var. Aktivasyon istiyor muhtemelen ama site açmıyor. Çeşitli browser vpn de denedim ancak sorun devam ediyor. Dosya Ekleri 1.JPG 21,1 KB · Görüntüleme: 153 2.JPG 20,5 KB · Görüntüleme: 147 Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var. Aktivasyon istiyor muhtemelen ama site açmıyor. Çeşitli browser vpn de denedim ancak sorun devam ediyor.
faceage Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 73 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #3 akruban dedi: Aynı sorun bende de var. Aktivasyon istiyor muhtemelen ama site açmıyor. Çeşitli browser VPN de denedim ancak sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
akruban dedi: Aynı sorun bende de var. Aktivasyon istiyor muhtemelen ama site açmıyor. Çeşitli browser VPN de denedim ancak sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var.
A akruban Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #4 Konu ile alakalı Epic games'e destek çağrısı açtım. Sorun düzeldi şeklinde mail dönmüşler. Tekrar denedim her iki oyunda açıldı. Bilginize. Artı 0 Eksi
Konu ile alakalı Epic games'e destek çağrısı açtım. Sorun düzeldi şeklinde mail dönmüşler. Tekrar denedim her iki oyunda açıldı. Bilginize.
KS KS 5 58cilgin Centipat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 24 11 Kasım 2021 #5 Teşekkür ederim deneyeceğim. Crysis 3 Remastered'i açıyorum Epic Games'den başlatılıyor diyor oyun gelmiyor 2 dk sonra kapatıyor görünüyor ekran gelmeden Epic Launcher. Son düzenleme: 12 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim deneyeceğim. Crysis 3 Remastered'i açıyorum Epic Games'den başlatılıyor diyor oyun gelmiyor 2 dk sonra kapatıyor görünüyor ekran gelmeden Epic Launcher.