Gerçekten sorun belirttiğiniz dosya olsa sorun yaşayan tonla GTA 5 oyuncusunun sorununu o dosyaları silerek çözmesi gerekmez miydi?
Tonla GTA V oyuncusunun aldığı hatalar da tonla olur, doğal olarak farklı hatalar olacaktır değil mi?
Bir hata için her zaman tek bir çözüm mü vardır?
Hangi mesaj yazdığınız konuda sorun bu şekilde çözüldü, çok merak ediyorum.
Benim yazdığım konuya konu sahibi geri dönüş yapmamış, zaten ben de ilk defa böyle bir şey önermiştim. Rastgele mi önermiştim? Tabii ki hayır. Epic Games ile GTA V açmaya çalışırken bu açılma/kapanma ve döngüye girme sorununu daha önce yaşayan biri bu şekilde çözmüş. Bu sadece Google'a bu sorunu yazıp ilk çıkana tıkladığım konu. Hatta bu konudan değil, başka bir konudan bulmuştum bu çözümü.
Kaynak:
Is the game launching on epic?
Hatta Türkçe açıklamasını yapmadan yabancı dilde bir kaynak konu atıp ceza yememek adına paylaşayım:
Reddit'te postu açan arkadaş ilk baştaki mesajına düzenleme yaparak sorunun Redistributables klasöründeki bu iki .exe dosyasını sildiğinde çözüldüğünü belirtmiş.
Sadece konuyu açan değil, konunun altına yorum yapanlar da bu yöntemin işe yaradığını açıklamışlar ve teşekkür etmişler.
O dosyalar ile alakalı açıklamanızı okudum ancak es geçiyorum kusura bakmayın.
Arkadaş o dosyaları bir silsin, sonra oyunu doğrulasın ve tekrar denesin. Olmazsa diğer çözümleri zaten deneyecek değil mi? Ne kaybeder ki?
Sadece Process Monitore ek olarak bir çözüm önermiştim, rastgele önerdiğim bir çözüm de değildi. Bu kadar uzatmanızın kimse için bir yararı yok.