Epic Games GTA 5 başarımları Steam'e aktarılır mı?

Aktaran adamdan daha iyi biliyormuş gibi konuşman beni benden alıyor
Aktaran adam dedigin belki konuyu kapatmak icin yanlıs bilgi verdi veya baska sebebi de olabilir. Benim konusmamin daha iyi biliyormus gibisi falan da yok rockstar games destek ile iletisim kurdugumu soyledim. Saygılı ol

Aktaran adam dedigin belki konuyu kapatmak icin yanlış bilgi verdi veya baska sebebi de olabilir. Benim konusmamin daha iyi biliyormus gibisi falan da yok Rockstar Games destek ile iletisim kurdugumu soyledim. Saygılı ol.

Dostum Social Club hesabında toplam saatin gösteriliyor olabilir ama Epic Games'te ki saatin Steam'e geçmiyor.

Kanıtın var mı?

Dostum, geçmedi diyorum hala kanıtın var mı diyorsun Epic Games'te saati şu an gösteremiyorum ama Steam'de 175 saat oynadım Epic Games'te ise 200 saat gibi bir şey idi. Senin dediğin saçmalıktan ibaret farklı platformlar da neden oynama saati bir birine aktarılsın biraz mantıklı düşün.
Edit. Saat göstermeyi buldum hatta 200 Saat'den de fazla imiş.

1683139522515.png

1683139530654.png

Dostum, geçmedi diyorum hala kanıtın var mı diyorsun Epic Games'te saati şu an gösteremiyorum ama Steam'de 175 saat oynadım Epic Games'te ise 200 saat gibi bir şey idi. Senin dediğin saçmalıktan ibaret farklı platformlar da neden oynama saati bir birine aktarılsın biraz mantıklı düşün.
Edit. Saat göstermeyi buldum hatta 200 Saat'den de fazla imiş.

Eki Görüntüle 1765262

Eki Görüntüle 1765264
"As for achievement and hours play, if you link Steam to your Social Club account, the achievements will be granted on Steam and the hours play will be transferred."

Bana bunu yazmışlardı. Yani epic games'te kullandıgın social club hesabını steam'de de baglarsan hem basarımların hem saatin aktarılacak demek istiyor. Büyük ihtimal sen yanlış bir şey yaptın

"As for achievement and hours play, if you link Steam to your Social Club account, the achievements will be granted on Steam and the hours play will be transferred."

Bana bunu yazmışlardı. Yani Epic Games'te kullandığın Social Club hesabını Steam'de de baglarsan hem basarımların hem saatin aktarılacak demek istiyor. Büyük ihtimal sen yanlış bir şey yaptın.

:facepalm:. Tamam bu konuyu burada kapatalım. Daha fazla uzatmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı