TEKİNOGLİ
Centipat
Moderatörler ilgilenir sizinle bu arkadaşa inanma konu sahibi güvenilirdir.
Espri yaptığımı anlamadınız galiba
Moderatörler ilgilenir sizinle bu arkadaşa inanma konu sahibi güvenilirdir.
Espri yaptığımı anlamadınız galibakonu başlığı gerçekten trajikomik.
Niye güvenilsin? Belki arkadaşın ilk defa gördüğü bir site.Niye güvenilmesin bu ne saçma bir soru ?
Sitenin altyapısına güvenmekten bahsediyorum. O kadar para vereceğim 60 lira için steamden almadığıma pişman olmak istemiyorum. Bağlantı sorunu update alamama sorunu saçma sapan bug'lar vs. vs. Şuan rockstar games launcher'dan oyun indirince save alamıyorum örneğin.Niye güvenilmesin bu ne saçma bir soru ?
Valve'ın bir sözü var korsan hizmet sorunudur diye. İndiremiyorsam beleşe vermişte ne? Yalnız Fortnite sağolsun beleşe başka oyunlara da hile gelmeye başladı.@jestere1231231 Sanki para vermiş gibi bir de laf ediyorsun utanmadan. İlginç kafalar. Adamlar o kadar ücretsiz oyun veriyor, üstüne laf yiyorlar.
Epic Games, siteden daha fazlası. Oyun yapan, oyun motoru geliştiren bir şirket. Satış platformu Steam kadar gelişmiş değil evet ama zaten bedava GTA5 dağıtımıyla oldukça kendilerinden söz ettirdiler. Yani neden güvenilmesin ki?Niye güvenilsin? Belki arkadaşın ilk defa gördüğü bir site.
Ha ben çok yanlış anlamışım o zaman kusura bakma. O konuda yeterli bilgiye sahip değilim.Sitenin altyapısına güvenmekten bahsediyorum. O kadar para vereceğim 60 lira için steamden almadığıma pişman olmak istemiyorum. Bağlantı sorunu update alamama sorunu saçma sapan bug'lar vs. vs. Şuan rockstar games launcher'dan oyun indirince save alamıyorum örneğin.
Bana göre güvenilmemesi için bir sebep yok ama konu sahibi ilk defa görmüş olabilir oyun yaptığını bilmiyor olabilir o yüzden öyle söyledim.Epic Games, siteden daha fazlası. Oyun yapan, oyun motoru geliştiren bir şirket. Satış platformu Steam kadar gelişmiş değil evet ama zaten bedava GTA5 dağıtımıyla oldukça kendilerinden söz ettirdiler. Yani neden güvenilmesin ki?
Kendi sucunuzu bir firmaya yuklemek biraz acinasi. Steam kadar gelisememis olsalar da bence oyun fiyatlari ve indirimleri ile Steam'e bayagi rakip oluyorlar. Altyapisi GTA 5 yuzunden cokmus olsa da buyuk ihtimalle bir kac ay icerisinde duzeltirler bu durumu.
Burada benim suçum ne onu anlamadım. Adamlar bedava oyun vereceklerine önce bu sorunları halletmeleri lazım. Bu sorunu tek yaşayan ben değilim bir sürü kişi indirmeyi duraklatıp PC'yi kapatıyor. Sonra PC'yi açtıklarında ne kadar indirdiyse silinmiş oluyor. O zaman en başta yazsalar PC'yi kapadığında herş ey silinecek diye. Buradan boşa duyar kasmaya çalışmayın adamlar her hafta oyun veriyor ama sunucuları berbat. Ben nereden bileyim şimdi bilgisayarım açık oyunu indirirken bir sorun olup bilgisayarımın kapanmayacağını. İndirme kısıtlamaları var maksimum 700KB ile indiriyorum ve birçoğumuz böyle. Herkesin interneti 3 MB gibi bir hızda oyun indirmiyor. Çok boş bir duyar olmuş.@jestere1231231 Sanki para vermiş gibi bir de laf ediyorsun utanmadan. İlginç kafalar. Adamlar o kadar ücretsiz oyun veriyor, üstüne laf yiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.