Epic Games hesapları çalınıyor

2FA açık olan hesap nasıl çalınır hiç anlamadım. Zaten bunun için var o sistem neticede.
Tokenlar :) Nasıl Steam'de idle master için Sessionid ve LoginSecure girmek yetiyor, 2FA kodu falan istemiyor bu da aynı mantık. Her hesabın kendi tokenı vardır ve bu tokenı ele geçirince çalmak çok basit.
 
Ama Steam'de de oyunlar çok pahalı. Epic Games bu sıkıntıların ne zaman üstesinden gelirse, o zaman büyük başarılara imza atarlar. Şimdi, objektif olarak cevaplayınız: Epic Games Steam'e çok benzese, sizce Steam'de kaç oyuncu kalır?

Bal gibide kalır, Steam'in sadece skin pazarında milyon dolarlar dönüyor sırf ucuz diye fanboyluk yapmayın. Ülkeyi yönetenler ekonomiyi batırdı diye her şeyi düzgün bir argüman olmadan eleştiremezsiniz.
 
Bal gibide kalır, Steam'in sadece skin pazarında milyon dolarlar dönüyor sırf ucuz diye fanboyluk yapmayın. Ülkeyi yönetenler ekonomiyi batırdı diye her şeyi düzgün bir argüman olmadan eleştiremezsiniz.

Fanboyluk felan yaptığım yok. Sadece ama sadece şunu anlatmaya çalışıyorum: "Steam ezer geçer, mükemmeldir, 900 TL fark olsun gene de Steam'den alırım." gibi söylemlerin saçma olduğunu söylemeye çalışıyorum. Ve demek istediğim: Skin pazarı değil, oyun pazarından bahsediyorum. Şirketlerin kendi oyunları üzerinden konuşacak olursak da Epic Games, Steam ile gayet rekabet eder. Epic Games eğer ki kendini geliştirirse, *oyun pazarın da* gayet de Steam'den öne geçer. Bunu herkes biliyor.
 
Sadece Anno 1800 ek paketleriyle 1200 lira ediyor.
Ucuz diye Epic'ten aldık orada bile oyunlar bin lira oldu. Benim hesapta az oyun var ama pahalı oyunlar.Az olsa da çok para kaybı olur.
 
Hesabım hala güvende :) bir sıkıntı yok çok şükür.
 
Fanboyluk falan yaptığım yok. Sadece ama sadece şunu anlatmaya çalışıyorum: "Steam ezer geçer, mükemmeldir, 900 TL fark olsun gene de Steam'den alırım." gibi söylemlerin saçma olduğunu söylemeye çalışıyorum. Ve demek istediğim: Skin pazarı değil, oyun pazarından bahsediyorum. Şirketlerin kendi oyunları üzerinden konuşacak olursak da Epic Games, Steam ile gayet rekabet eder. Epic Games eğer ki kendini geliştirirse, *oyun pazarın da* gayet de Steam'den öne geçer. Bunu herkes biliyor.

Dediğiniz doğru fakat GTA 5 gibi bir oyunun Epic Games yüzünden çöp olduğunu göz önünde bulundurmuşsunuzdur umarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı