Epic Games iade talebi

blovn

Decapat
Epic Games'e iade talebinde bulundum. Ama geri dönüş olmadı. Ne yapabileceği mi bilmiyorum. 2 gün içerisinde cevap verileceği yazılmıştı ama cevap verilmedi. 14 gün süremde dolmak üzere ne yapmalıyım?
Sürekli olarak bilet göndermeye çalışıyorum ama olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Üç gün önce South Park The Fractured but Whole aldım 64₺ gibi olması lazım. Beğenmedim ve bazı oyun ile alakalı sıkıntılar yaşayınca iade talebinde bulundum. Talep metnini İngilizce yazdım ve yaklaşık üç saat sonra bana geri döndüler ve oynu satın aldığımda gelen maildeki ID numarasını ve oyunun tam adını istediler. Verdim. Bir kaç saat sonra ise onaylandı mesajı geldi. Para iadesi olacak ama gecikme olabilir dendi. Oyun kütüphanemden kaldırıldı ama hâlâ para iadesini bekliyorum. (üçüncü gündeyim)

İstersen iade talebi metnini İngilizce, oyunu aldığında gelen maildeki ID numaran ve oyunun tam adını yazıp gönder. İngilizce biliyorsan veya tanıdık varsa sıkıntı yok zaten basit bir dil kullanıyorlar, olmadı Translate de işini görür.
Epic Games'e iade talebinde bulundum. Ama geri dönüş olmadı. Ne yapabileceği mi bilmiyorum. 2 gün içerisinde cevap verileceği yazılmıştı ama cevap verilmedi. 14 gün süremde dolmak üzere ne yapmalıyım?
Sürekli olarak bilet göndermeye çalışıyorum ama olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Para iadesi bu gün yapıldı. 5 gün sonra galiba.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı