Valla dediğiniz gibi yaptım normal görünüyorEpic'de yer alan indirme hızı belirtecine pek takılma, biraz uyduruk çalışıyor. Görev yöneticisini aç ve ağa göre sıralat. Orada olması gereken Mb/s değeri varsa sorun yoktur.
Mbps ve MB/S Farkı
Arkadaşlar merhaba. Sosyal'de bazı arkadaşlarımız Mbps ve MB/S Kavramlarını karıştırıyormuş. Buna bir açıklık getirmek istedim. 1 Megabayt = 8 Megabit'e eşittir. 1 Bayt = 8 Bit'e eşittir. Yani sizin internetiniz diyelim ki 8 Mbps bir internet ve en fazla 800 Kilobayt ve 1 Megabayt...www.technopat.net
Hocam, zaten 1 gigabit internetle kısıtlamalardan dolayı (ki bu kısıtlama her platformda var epic olsun steam olsun xbox olsun) maksimum 100 mb/s civarı indirme hızı alabilirsiniz. Eğer interneti kullanan başka cihazlar da varsa bu hız düşecektir. Muhtemelen sizde interneti başka cihazlar da kullandığından dolayı oluşan bir düşüş var.Hocam hortlatıyorum da 1 GB internetle 30 / 45 MB/S arası iniyor. Fakat çok yavaş. Neden böyle?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.