Çözüldü Epic Games indirme hızı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
22
Daha fazla  
Herkese merhaba. Epic Games'in ücretsiz dağıttığı Ark Survival Evolved'ı indirdim. Ama 2 tane DLC indirince indirme hızında sorunu yaşıyorum. Bunun bir çözümü yok mu?
Aşağıda internet hızımın görseli:

Screenshot_20200907_194144.png

Çözüm
Benim indirme hızı da bazen çok yavaş bazen de %0 gösteriyordu. Bu video ile çözdüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Epic Games uygulaması üzerinde internet hızını normalden daha az gösterdiğini geçen ben de fark etmiştim. Sanırım bir çeşit bug, saniyede 1 mb indirdiğini gösterirken görev yöneticisi üzerinde bütün internetimi kullandığını görmüştüm.

Epic Games uygulaması üzerinde internet hızını normalden daha az gösterdiğini geçen ben de fark etmiştim. Sanırım bir çeşit bug, saniyede 1 MB indirdiğini gösterirken görev yöneticisi üzerinde bütün internetimi kullandığını görmüştüm.

İşin komik tarafı bende direkt 0B/s diyor hiçbir farklılık da göstermiyor.

İşin komik tarafı bende direkt 0B/s diyor hiçbir farklılık da göstermiyor.
GTA V ücretsiz dağıtıldığında Epic üzerinden ne indirirsem indireyim o şekilde gözüküyordu. Sonra bu hata biraz gelişerek indirme hızımı olduğundan daha düşük göstermeye başladı. Epic Games uygulaması hala verimli çalışmıyor. Daha çok geliştirilmeye ihtiyacı var gibi duruyor.

GTA V ücretsiz dağıtıldığında Epic üzerinden ne indirirsem indireyim o şekilde gözüküyordu. Sonra bu hata biraz gelişerek indirme hızımı olduğundan daha düşük göstermeye başladı. Epic Games uygulaması hala verimli çalışmıyor. Daha çok geliştirilmeye ihtiyacı var gibi duruyor.

Anlaşılan benlik bir durum yok. Tamamdır. Teşekkürler.

Benim indirme hızı da bazen çok yavaş bazen de %0 gösteriyordu. Bu video ile çözdüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En yakın zamanda deniyceğim. Videoyu kaydettim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı