Epic Games İndirme Sorunu

mortalxx

Centipat
İyi günler 2 gün önce GTA V'i indirmeye başladım dün gece bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım ve kapatmadan önce 94 GB olan oynun 60 GB'ı indiğini gördüm daha önceki araştırmalarımdan ötürü Launcher'da inen oyunu durdurup bilgisayarı o şekilde kapattım. (Öteki türlü oyunu hiç indirmemişiz diye kabul ediyor.)
Sabah kalkıp tekrardan başlattığımda 34 GB indirme kalmasına rağmen inmesi gereken boyutun 60 GB olduğu sorununu gördüm bunun hakkında bir fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Launcher indirme işlemine daha sonra devam etmek için indirme seçeneğinden ''çarpıya'' tıklanmalı ve launcher'ın kapatılması gerekiyor.Eğer indirme işlemi sırasında ''durdurma'' seçeneğine bastıysanız ve launcherdan çıktıysanız daha önce indirdiğiniz dosyaları görmeyebilir ve tekrar indirmek zorunda kalabilirsiniz.

Launcher indirme işlemine daha sonra devam etmek için indirme seçeneğinden "çarpıya" tıklanmalı ve Launcher'ın kapatılması gerekiyor. Eğer indirme işlemi sırasında "durdurma" seçeneğine bastıysanız ve Launcher'dan çıktıysanız daha önce indirdiğiniz dosyaları görmeyebilir ve tekrar indirmek zorunda kalabilirsiniz.

Çarpı direkt iptal ettirmiyor muydu?

Launcher'ı normal kapatırsanız sizin şansınıza bağlı olarak bazen indirme sıfırlanıyor bazen de kaldığı yerden devam ediyor (durdurmanız fark etmiyor.). Bunun çözümü hiç durdurmadan Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandırmanız. Bunu kendim çokça denedim ve her seferinde indirme devam etti.

Çarpı direkt iptal ettirmiyor muydu?
Daha sonra indirme işlemine devam etmek isteniliyorsa çarpıya tıklanmalı ve launcherdan gizli simgeler kısmından çıkış yapılmalı.Launcher'a tekrar girildiğinde indirme işlemi için önceden yapılan indirme işleminin boyutuna göre tarama yaparak devam edecektir.

Launcher indirme işlemine daha sonra devam etmek için indirme seçeneğinden ''çarpıya'' tıklanmalı ve launcher'ın kapatılması gerekiyor.Eğer indirme işlemi sırasında ''durdurma'' seçeneğine bastıysanız ve launcherdan çıktıysanız daha önce indirdiğiniz dosyaları görmeyebilir ve tekrar indirmek zorunda kalabilirsiniz.
Bu dediğini kesinlikle yapmamalarını öneriyorum 50 gb indirdiğimde çarpıya bastığımda oyunun bütün dosyalarını yok sayıp sıfırdan indirmeye başlamıştı durdurup devam ettirildiğinde öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Ben 3-4 defa Pc yi açıp kapattım hepsinde devam etti
Benimde indirme devam ediyor ondan yana problemim yok ama belirttiğim gibi 34 gb kalmasına rağmen indirmenin neden bir anda 60 gb olduğunu anlayamadım ''Epic'' kısmende olsa pişmanlıktır 😄

Bu dediğini kesinlikle yapmamalarını öneriyorum 50 gb indirdiğimde çarpıya bastığımda oyunun bütün dosyalarını yok sayıp sıfırdan indirmeye başlamıştı durdurup devam ettirildiğinde öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Çarpıya tıkladıktan sonra açık launcherda tekrar indirme yapmaya çalıştıysanız bu olay gerçekleşmiş olabilir ancak,launcher açık kalacaksa durdurma işlemi yapılmalı fakat launcherdan tamamen çıkmak isteniliyorsa ya da bilgisayarın kapatılması,tekrar başlatılması gibi bir olay söz konusuysa indirme işlemi çarpıya tıklanmalı ve gizli simgeler kısmından launcherdan çıkış yapılmalı.Bu adımlar uygulanınca indirme işlemi launchera tekrar girildiğinde kalan dosya boyutunu indirecektir.Ben bu şekilde indirme işlemi gerçekleştiriyorum henüz bu adımları uyguladığım takdirde tekrar indirme gibi bir olayla karşılaşmadım.

Eğer launcher açık kalacaksa durdurma işlemi yapılmalı ancak launcherdan tamamen çıkmak isteniliyorsa ya da bilgisayarın kapatılması,tekrar başlatılması gibi bir olay söz konusuysa indirme işlemi çarpıya tıklanmalı ve gizli simgeler kısmından launcherdan çıkış yapılmalı.Bu adımlar uygulanınca indirme işlemi launchera tekrar girildiğinde kalan dosya boyutunu indirecektir.Ben bu şekilde indirme işlemi gerçekleştiriyorum henüz bu adımları uyguladığım takdirde tekrar indirme gibi bir olayla karşılaşmadım.
İlk indirme yapıldığında sizin dediğiniz gibi yapmıştım bende 50 gb heba oldu yapacak olan risk alır yani bunu belirteyim kesin devam ediyor diye birşey söz konusu değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı