Epic Games kötü oyunlar dağıtıyor

Epic Games'i zaten sevmiyordum. Launcher'i berbat bana kalırsa. Epic'ten bedava aldığım çoğu oyunu Steam'den yine aldım. (GTA Control alan wake). Tek Fortnite oynuyorum Epic'ten.

Epic Games'i zaten sevmiyordum. Launcher'i berbat bana kalırsa. Epic'ten bedava aldığım çoğu oyunu Steam'den yine aldım. (GTA Control alan wake). Tek Fortnite oynuyorum Epic'ten.

Çevrimiçi olmayan oyunları Launcher'ı açmadan oynayabiliyorsun. Bunun için kendi klasorüne girip kısayolunu kendi oluşturmak.

Bedava veriyor zaten, bedava verip üzerine bir de iyi oyun vermek zorunda mı?

Ya arkadaş adamlar size beleş oyun dağıtmak için mi gönderildi? Her gün GTA V,RDR2 mi dağıtacak? Bedava oyun verdiğine şükret.
Hocam ben buna katılmıyorum. Evet bedava oyun dağıtması çoğu kişinin işine yarıyor fakat eğer bedava oyun dağıtmazsa Fortnite hariç Lanucher'i kullanan kimse olmayacak yani beleş oyun dağıtarak hem kendi reklamını yapıyor hemde Lanucherini kullandırıyor. Aksi takdirde steami asla geçemez ki hala daha geçemiyor çünkü steam bir video oyunu platformundan çok sosyal medya platformuna dönmeye başladı.

bedava oyunlar iyi olmak zorunda değil ama insan umut edip kötü oyn gelirse hayal kırıklığına uğruyor. geçen sene bu seneden 100 kat daha iyidi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı