Epic Games neden bedava oyun dağıtıyor?

Kullanıcı çekmek için ama keşke uygulamayı da daha kullanıcı çekecek hale getirseler. Dün mesela bedava oyunlar yüzünden çöktü. Acil işim olsa ne yapıcam?
Valla Epic'te olan oyunumu Steam'e de alacaktım.

Epic Games bu güne yaptığı kampanyalar ile geldi. Tamam Steam bölge fiyatlandirmasi iyi bir şey ama hem oyun hem bölge fiyatlandirmasi ve son olarak da kupon hediyeleri ile önümüzde ki dönemlerde Steam'den daha popüler olacağı çok açık

Epic Games bu güne yaptığı kampanyalar ile geldi. Tamam Steam bölge fiyatlandirmasi iyi bir şey ama hem oyun hem bölge fiyatlandirmasi ve son olarak da kupon hediyeleri ile önümüzde ki dönemlerde Steam'den daha popüler olacağı çok açık
Ama uygulama böyle sorunlu kalırsa millet sadece bedava oyunları toplar ve onun dışında steam'de oynar. Epic önce platform değerinj arttırmalı.

Ama uygulama böyle sorunlu kalırsa millet sadece bedava oyunları toplar ve onun dışında Steam'de oynar. Epic önce platform değerinj arttırmalı.

Steam'in ilk halinden haberin yok sanırım. Ki şu an bile Steam uygulaması sorunlu. Her açmana güncelleme yapması, ciddi oranda özellikle mmorg oyunlarda performans etkilemesi vs gibi birçok sorun var. Bana göre Steam'in tek artı yanı atolye özelliği. Bağımsız geliştiricilerin eklediği modları kolayca kurmak çok kullanışlı. Ama dediğim gibi Epic Games'de yerinde durmayacak gelişecek ilerliyecek. Bana göre atolye ihtiyacı olmayan örnek görsel kitap tarzı hikaye bazlı oyunlar Epic'den rahatlıkla alınır. Hangisi ucuzsa oradan alın en mantıklısı bu

Steam'in ilk halinden haberin yok sanırım. Ki şu an bile Steam uygulaması sorunlu. Her açmana güncelleme yapması, ciddi oranda özellikle mmorg oyunlarda performans etkilemesi vs gibi birçok sorun var. Bana göre Steam'in tek artı yanı atolye özelliği. Bağımsız geliştiricilerin eklediği modları kolayca kurmak çok kullanışlı. Ama dediğim gibi Epic Games'de yerinde durmayacak gelişecek ilerliyecek. Bana göre atolye ihtiyacı olmayan örnek görsel kitap tarzı hikaye bazlı oyunlar Epic'den rahatlıkla alınır. Hangisi ucuzsa oradan alın en mantıklısı bu
Daha dünden önceki gün Epic çöktü sen ne diyorsun?
Valla çıldırdım gidip steam'den 2. kez aynı oyunu alacaktım.
Ve sistemin muhtemelen o kadar eski ki işlemcinin %1'ini bile yemiyen steam performans düşüklüğüne sebep oluyor. Sorun sende.
Ve her açtığında da güncelleme istemez.
Ayrıca gerçekten Epic games daha mı iyi arayüz olarak?
Steam kontrolcü desteği bile yeter aslında.

Daha dünden önceki gün Epic çöktü sen ne diyorsun?
Vallahi çıldırdım gidip Steam'den 2. kez aynı oyunu alacaktım.
Ve sistemin muhtemelen o kadar eski ki işlemcinin %1'ini bile yemiyen Steam performans düşüklüğüne sebep oluyor. Sorun sende.
Ve her açtığında da güncelleme istemez.
Ayrıca gerçekten Epic Games daha mı iyi arayüz olarak?
Steam kontrolcü desteği bile yeter aslında.

Kardeş ciddi misin sen ya? Epic işlemcisini sana meth etmiyorum. Çökme nedeni belli 3 adet AAA oyunu vemesi aşırı yoğunluğa neden oldu. Ki bu yoğunluk bile kurulu oyunlara etki etmedi. Ben rahatlıkla yüklü oyunlara girdim arkadaşlarla vakit geçirdim. İstemci dediğin şey senin kolayca oyun indirmeni sağlayan bir uygulama. Uygulama sadece oyunu indirmeye yarar. Şimdi affedersin 250 liralık oyunu indirimle Epic'den indirim ve kuponla 64 liraya almak yerine Steam'den 124 lira vermek kusura bakma net mallıktır. Fanboy olmaya gerek yok. Ucuz nereyse oradan almak manıklı olandır

Kardeş ciddi misin sen ya? Epic işlemcisini sana meth etmiyorum. Çökme nedeni belli 3 adet AAA oyunu vemesi aşırı yoğunluğa neden oldu. Ki bu yoğunluk bile kurulu oyunlara etki etmedi. Ben rahatlıkla yüklü oyunlara girdim arkadaşlarla vakit geçirdim. İstemci dediğin şey senin kolayca oyun indirmeni sağlayan bir uygulama. Uygulama sadece oyunu indirmeye yarar. Şimdi affedersin 250 liralık oyunu indirimle Epic'den indirim ve kuponla 64 liraya almak yerine Steam'den 124 lira vermek kusura bakma net mallıktır. Fanboy olmaya gerek yok. Ucuz nereyse oradan almak manıklı olandır
Tamam istemcisi iyi değil diyorum işte. Ve kusura bakma da çökecekse vermeyecekti. Belki önemli bir işim var. Belki UE'de işim vardı.
Ve sen demişsin istemci sadece oyun indirmeye yarar diye.
Steam ondan ibaret değil, remote play kontrolcü arayüzü. Ve eli yüzü düzgün arayüzü ile daha fazlası. Bi oyun verdiler diye yere göğe sığdıramadığın epic gibi kütüphanede oyuna tıkladığında direk oyunu indrime ya da açmaz.
Oyunun detaylarını da gösterir.

Tamam istemcisi iyi değil diyorum işte. Ve kusura bakma da çökecekse vermeyecekti. Belki önemli bir işim var. Belki UE'de işim vardı.
Ve sen demişsin istemci sadece oyun indirmeye yarar diye.
Steam ondan ibaret değil, remote play kontrolcü arayüzü. Ve eli yüzü düzgün arayüzü ile daha fazlası. Bir oyun verdiler diye yere göğe sığdıramadığın Epic gibi kütüphanede oyuna tıkladığında direk oyunu indrime ya da açmaz.
Oyunun detaylarını da gösterir.

Kardeş sil öyleyse uygulamayı. Madem nefret ediyorsun kullanma. İnsanlar salak değil neyin ne olduğunu biliyor. Buna rağmen tercih ediyorlar. Benim Epic hesabım da 3000 TL Steam'de 1000 dolarlık oyun var. Hangisi işime gelirse onu kullanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı