Epic Games Launcher Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

hus0can

Femtopat
Epic Games Launcher açılmıyor. Bir arkadaşın başlığında, görmüştüm onunkiyle aynı şekilde sürekli görev çubuğunda açılıp kapanıyor. Onun için vermiş olduğunuz çözüm yöntemlerini denedim ama malesef çözüm olmadı. Process Monitör ile hata raporunu da aldım eğer isterseniz diye.

Hata raporu.

Windows 10 kullanıyordum fakat oyunlardaki az performans yüzünden 8.1'e geri düşürdüm.
Cihaz özelliklerim:
NVIDIA GeForce GTX850M
Intel Core i5-4210M
12 GB RAM
240 GB SSD
1TB harddisk

İşlemcinizi değiştirmeyi düşündünüz mü? 12 GB RAM karşısında biraz yetersiz gibi.

Raporda sorun yok. Launchere sağ tıklayın, hedef kısmının sonuna bunu ekler misin? -OpenGL. Yani böyle olsun.
C: \ Program Dosyaları (x86) \ Epic Games \ Launcher \ Portal \ Binaries \ Win32 \
EpicGamesLauncher.exe" -OpenGL
Olmadıysa,
Grafik kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.
Epic Games Launcheri silip yeniden yüklemeyi denedin mi?
@Emre C

Raporda sorun yok. Launchere sağ tıklayın, hedef kısmının sonuna bunu ekler misin? -OpenGL. Yani böyle olsun.
C: \ Program Dosyaları (x86) \ Epic Games \ Launcher \ Portal \ Binaries \ Win32 \
EpicGamesLauncher.exe" -OpenGL
Olmadıysa,
Grafik kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.
Epic Games Launcheri silip yeniden yüklemeyi denedin mi?
@Emre C
-OpenGL kodunu yazınca epic games açıldı fakat şimdi de resmini eklediğim hatayı alıyorum. Beyaz sayfa ve fare imlecinin üstünde sürekli bir yükleme simgesi belirip gidiyor.
Bu yeni hata raporum epicgames.rar

Dosya Ekleri

• hata.png
    hata.png
    238,5 KB · Görüntüleme: 76
-OpenGL kodunu yazınca Epic Games açıldı fakat şimdi de resmini eklediğim hatayı alıyorum. Beyaz sayfa ve fare imlecinin üstünde sürekli bir yükleme simgesi belirip gidiyor.
Bu yeni hata raporum epicgames.rar

Epic Launcher'dan çık (sistem tepsisinden kapatmayı unutmayın.)
C: \ Users \ MYUSERNAME \ AppData \ Local \ EpicGamesLauncher \ Saved \ konumuna gidin
Webcache klasörünü silin
Epic Launcher'ı başlatın ve her şey tamam.

.
Epic Launcher'dan çık (sistem tepsisinden kapatmayı unutmayın.)
C: \ Users \ MYUSERNAME \ AppData \ Local \ EpicGamesLauncher \ Saved \ konumuna gidin
Webcache klasörünü silin
Epic Launcher'ı başlatın ve her şey tamam.
Söylediğiniz sekmeyi bulamadım ben ama yardımcı olabilir misiniz

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    62,3 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı