Epic Games oyuncu dostu mu?

Bana kalırsa da piyasadaki hiçbir oyun platformu oyuncu dostu değildir. Sadece aralarında bir rekabete girerler ve tabii ki bu rekabetler de oyuncu kitlelerine yarar. Ama şöyle bir olay da var ki Epic sadece her güne bir oyun da verebilirdi sadece. Ama onlar sadece oyun vereceklerine + kupon da dağıtıyorlar. Ufakta olsa bir oyuncuları mutlu etmeye çalışmışlar bence. Steam böyle şeyleri kolay kolay yapmaz çünkü adamlar zaten bu piyasada bir numaralar şu an. Gerek arayüzleri gerek workshop desteği gerek kart düşürme vb. bir sürü özelliği ile Steam, Epic ne kadar oyun verse de bir numaradır.

Benim ona lafım yok sadece "Oyuncu dostu" hitabı bana ters geliyor. Yoksa Epic ücretsiz oyun verince hepimiz mutlu oluyoruz tabi kim sevmez bedava oyunu.

Her şeyin para olduğu şu dünyada bedava oyun dağıtmak nereden baksan kral harekettir.
Daha çok görmek istiyoruz bu hareketleri yeşil sahalarda.

Sorunu çözmek için cümleyi aklınızdan şöyle okuyabilirsiniz:

Aşağıdaki şirketlerden hangisinin amaçları ve bu amaçlara ulaşma yöntemleri oyuncuların isteklerine daha yakın?

A) Epic Games
B) Steam

Bu düşünceni yanlış buluyorum. Elbette her firmanın asıl amacı para kazanmaktır. Ve müşterinin amacı ise verdiği parasının karşılığını hakkıyla almaktır. Oyun oynamak günümüzün en temel hobilerinden birisi, kimisi için gelir kaynağı. Dolayısıyla bu firmalar müşterilerini elde tutmaları için bu şekilde güzellikler yaparlarsa, müşterilerde elbetteki memnuniyetini sunacaktır. Bana mis gibi bedavadan korsan derdi olmadan en ucuz yoldan oyun oynama imkanı vermiş, ben neden bu kişileri övmeyeyim ki? Bu şekilde gönlümü alan firmanın ayakta kalması için ve ileri de bu gibi etkinliklere devam edebilmesi için alacağım oyunları bu firmadan almayı tercih ederim. Bunda yanlış bir şey yok. Kimse kandırılmıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…