- Makaleler
- 4
Bakın gereksiz uzatıyorsunuz. Bunu kastediyorum ben.Origin oyuncu dostu mu?
Bakın gereksiz uzatıyorsunuz. Bunu kastediyorum ben.Origin oyuncu dostu mu?
Benim ona lafım yok sadece "Oyuncu dostu" hitabı bana ters geliyor. Yoksa Epic ücretsiz oyun verince hepimiz mutlu oluyoruz tabi kim sevmez bedava oyunu.Hocam doğru ama birçok oyuncuya ücretsiz oyun verdikleri gerçeğini değiştirmiyor bu. Adamlar kazanırsa kazansın bana para almadan oyun veriyorlar sonuçtaSteam babamın oğlu değil ki Epic Games kazanınca mutsuz olayım. Tam tersi durumda da aynı şey geçerli. Her türlü ben de kazançlı çıkmış oluyorum.
Tüm dünyada oyuncular tarafından EA memeleri dönüyorken siz oyuncu dostu diyebiliyorsanız zaten... gerisini okumak için 5 euro öder misiniz?Bakın gereksiz uzatıyorsunuz. Bunu kastediyorum ben.![]()
Sorunu çözmek için cümleyi aklınızdan şöyle okuyabilirsiniz:Ya biz anlatamıyoruz ya siz anlamıyorsunuz. Ne Epic Games ne de Steam hiç biri ama hiç biri oyuncu dostu değildir! Bunlar ticari şirketlerdir arkadaşlar kendinize gelin. Adamların tek derdi nasıl daha fazla para kazanabiliriz, nasıl geleceğe daha çok yatırım yapabiliriz olduğu için gerekirse bedava oyunda verirler, cüzdan kodu da verirler. Yani bunları vermelerindeki amaç hadi oyuncuları mutlu edelim, bizi övsünler, sevsinler falan değil.
Ya biz anlatamıyoruz ya siz anlamıyorsunuz. Ne Epic Games ne de Steam hiçbiri ama hiçbiri oyuncu dostu değildir! Bunlar ticari şirketlerdir arkadaşlar kendinize gelin. Adamların tek derdi nasıl daha fazla para kazanabiliriz, nasıl geleceğe daha çok yatırım yapabiliriz olduğu için gerekirse bedava oyunda verirler, cüzdan kodu da verirler. Yani bunları vermelerindeki amaç hadi oyuncuları mutlu edelim, bizi övsünler, sevsinler falan değil.
EA Games'i sadece bu zaman içerisinde yorumlamanız çok güzel.Tüm dünyada oyuncular tarafından EA memeleri dönüyorken siz oyuncu dostu diyebiliyorsanız zaten... gerisini okumak için 5 euro öder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.