Epic Games oyuncu dostu mu?

Hem oyuncular için hem de rekabet için ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlar. Her zaman durum şudur ki firmalar arası rekabet her zaman tüketiciye yarar. Mesela ac ody'yi epicte kupon ve indirimle 20 tlye aldım böyle bir oyunu steamden bu fiyata alamazdım. Bu bir örnek tabii ki. Ben ikisini de kullanıyorum. Cyberpunk'ı da aynı şekilde kuponla epicten aldım. İşimize geliyor rekabet.

Ne yaparlarsa yapsınlar senin için bir önemi yok o zaman bunu mu anlamalıyım?
Şu konuya yazdığım tüm mesajları okusan ne demek istediğimi, nasıl düşündüğümü anlayacaksın zaten. Hala gelmiş soruyorsan da istediğin gibi anla ne diyeyim.

Hiç birini "dost" olarak görmüyorum. Epic , Steam ve diğer platformlar sonuç olarak kar amacı güden oluşumlar. Bunların hepsi rekabet için. Mesela bir örnek vereyim Epic Launcher'ın ilk genel oyunculara açıldığı zamanlarda çok daha iddialı oyunları ücretsiz olarak veriyordu. Şuan oldukça bilinir bir platform olduğundan(özellikle Gta 5'den sonra) artık popülerleşme gayesi kalmadı. Belki de 2021'de bedava oyun muhabbetini kaldırabilirler veya çerez oyunlar verebilirler.

Sonuç olarak;rekabet bize yarar bırakın didişsinler. Steam'i geçen aylarda 10 TL kod verirken bile gördük

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı