Epic Games RDR2'yi ücretsiz verir mi?

🥳 Hoş geldin kütüphaneme RDR 2

1652713665457.png

@530546 @Osman Nuri23 düşündürücü olan nedir?
 
Son düzenleme:
🥳 Hoş geldin kütüphaneme RDR 2

Eki Görüntüle 1389699
@530546 @Osman Nuri23 düşündürücü olan nedir?
Hayırlı olsun hocam. Umarım güzel vakitler geçirirsiniz. 🙂 Konu açmanıza da pek gerek yokmuş. Epic Games'te ücretsiz de olsa (şu anlık çok düşük de olsa) kuponla RDR 2'yle beraber 200 TL'lik sepete 130 TL kuponla düşünce RDR2 70 TL olsa bile olsa sizi etkileyen pek bir durum yokmuş. Bütçeniz varmış. Zaten Epic Games de kullanmıyormuşsunuz. Steam'den daha da ucuza da olsa ücretsiz de olsa Steam'i tercih edeceğinizden problem yokmuş. Konunuz tutarsız olduğundan o ifadeyi kullandım.
 
Hayırlı olsun hocam. Umarım güzel vakitler geçirirsiniz. 🙂 konu açmanıza da pek gerek yokmuş. Epic Games'te ücretsiz de olsa (şu anlık çok düşük de olsa) kuponla 2 tane oyun 70 TL olsa bile olsa sizi etkileyen pek bir durum yokmuş. Bütçeniz varmış. Zaten Epic Games'de kullanmıyormuşsunuz. Steam'den daha da ucuza da olsa ücretsiz de olsa Steam'i tercih edeceğinizden problem yokmuş. Konunuz tutarsız olduğundan o ifadeyi kullandım.

Ben konuda bütçem sıkıntılı falan demedim sadece ücretsiz verilecekse almayayım demek istedim empati kurun siz bir oyun alıyorsunuz ve Epic Games tüm beleşcilere dağıtıyor oyunu sıfatım aynı 2020 tarihinde GTA verilmeden bir gün önceden satın alan kişiler gibi olmasın diye durumum sormak istedim kim soğuk su ister değil mi?
 
Son düzenleme:
Ben konuda bütçem sıkıntılı falan demedim sadece ücretsiz verilecekse almayayım demek istedim empati kurun siz bir oyun alıyorsunuz ve Epic Games tüm beleşcilere dağıtıyor oyunu sıfatım aynı 2020 tarihinde GTA verilmeden bir gün önceden satın alan kişiler gibi olmasın diye durumum sormak istedim kim soğuk su ister değil mi kaldı ki para sıkıntım olmasa bile çöpten toplamadım ben parayı.
Hocam biz gayet iyi empati kurduk daha da ucuza alırsınız diye detaylı bir şekilde yazdım ben konuda. Sen yanlış anlamışsın. Perşembe günü kuponla RDR2 birkaç oyunla sepeti 200 TL yapsaydınız büyük ihtimal 130 TL'lik kupon vereceklerdi. RDR2 50 TL ekleyeceğiniz sepetle RDR2'yi 70 TL hem de yanında 50 TL ne alıyorsanız başka oyunlarla almış olacaktınız. Keşke bekleseymişsiniz. Vermeseler Steam'den alırdınız. Sizin deyiminizle paranız çöpe gitti yani. RDR2+başka oyunları 70 TL'ye alacakken sadece RDR2'ye 150 TL vermiş oldunuz. Konuşmanız çok tutarsız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı