Epic Games RDR2'yi ücretsiz verir mi?

Evet tutarsız. 80 TL ucuza alacakken Steam'de daha fazla para vermek. Sonra Epic Games'te ücretsiz olursa 150 TL Steam'de daha fazla para verdim diye soğuk su istemek. Bunlar sizin ifadeleriniz ve bunlar tamamen çelişki. Konuyu fazla uzatmayacağım. Oyunu almışsınız daha artık ücretsiz olması ya da kuponla daha ucuza da düşmesi pek anlam ifade etmiyor. Bundan sonra yazılacak şeyler konu dışına çıkıyor. İnsanları bu konu içine daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Ben sizi de düşünerek empati kurarak gayet açıklanabilir şekilde oyunu ücretsiz değil de Steam'den bile daha ucuza 70 TL'ye alma konusunda size yardımcı olmaya çalıştım konuda. Gerisi sizin kararınız, sizin bütçeniz efenim. RDR2'de umarım iyi vakit geçirirsiniz. İyi Oyunlar.
 
Evet tutarsız. 80 TL ucuza alacakken Steam'de daha fazla para vermek. Sonra Epic Games'te ücretsiz olursa 150 TL Steam'de daha fazla para verdim diye soğuk su istemek. Bunlar sizin ifadeleriniz ve bunlar tamamen çelişki. Konuyu fazla uzatmayacağım. Oyunu almışsınız daha artık ücretsiz olması ya da kuponla daha ucuza da düşmesi pek anlam ifade etmiyor. Bundan sonra yazılacak şeyler konu dışına çıkıyor. İnsanları konu içine daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Ben sizi de düşünerek empati kurarak gayet açıklanabilir şekilde oyunu ücretsiz değil de Steam'den bile daha ucuza 70 TL'ye alma konusunda size yardımcı olmaya çalıştım konuda. Gerisi sizin kararınız, sizin bütçeniz efenim. RDR2'de umarım iyi vakit geçirirsiniz. İyi oyunlar.

Dostum sen kendi kendine düşünceler kuruyorsun saçma sapan şeyler uyduruyorsun ya yazdıklarımı anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun başka açıklaması olamaz Epic Games'de ücretsiz olacak bir ürünü parayla kimse satın almak istemez ben ise acaba ücretsiz olur mu diye bu konuyu açtım ve sağ olsun arkadaşların düşüncelerini aldım ve düşünceler yardımıyla oyunumu satın almış bulunmaktayım arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Siz soğuk su olayını yanlış anladınız açıklıyayım zamanında (2020) Grand Theft Auto V ücretsiz verildi ve bir gün önceden satın almış kişiler pişmanlık ifadelerini gösteriyordu gerek geyikler gerek üzüntüler falan bende soğuk su verilen taraf olmak istemedim ve ücretsiz verilir mi diye bilgi aldım konuları dikkatli okuyun. Ben konuda hiç bu ürünü nasıl daha ucuza alırım gibi yöntem istemedim siz söylediniz bende durumu açıkladım sıkıntı yok diye. Hala sen ve bazı kişiler öneri veriyorsunuz fiyat hakkında konuyu düzgün okuyun lütfen. Bu son yazım iyi akşamlar.
 

Geri
Yukarı