Epic Games söylenildiği kadar kötü mü?

Arkadaşlar çoğunuz biliyordur şu an Epic Games çok iyi indirimler var. Herkes biliyor ki Steam artık dolar ile işleniyor, eskiden iyi kötü alabiliyorduk oyunları, şu an hiç alınmıyor.
Arkadaşlar sizce Epic Games'ten oyun alınır mı? Denilen kadar kötü mü? Yani şahsen ben oyunumu oynar çıkarım dahası yok benim için.

Sizin için hiçbir farklılık olmaz. Ben Epic Games'i gram beğenmiyorum. 25-30 saniyede açılan Launcher, profil ve topluluktan aciz tasarım gibi şeyler fakat hangisi ucuzsa ondan tercih ederim.

Fiyat uygun olursa Epic Games'den alırım, çok kötü değil.

Ama Epic'deki Cities Skylines'e mod yükleyemeyip, Steam'den aldığım oldu.

Kötü değil abartılıyor 1009281 Saat'te falanda açılmıyor gayet hızlı eksiği var mı var ama bu kadar abartılacak kadar değil.

Kötü değil abartılıyor 1009281 Saat'te falanda açılmıyor gayet hızlı eksiği var mı var ama bu kadar abartılacak kadar değil.
Kötü kardeşim kötü. Steamde, EA app de, Ubisoftta indirme yaparken 50 derece olan işlemci 70 derece fanlar motor gibi çalışıyo. Eldeki veriye mi inanalım sana mı.

Bir çok özellik eksik, atolye, topluluk, resim yükleme, profil vb. Onlar olsa daha iyi olur, arayüz de biraz hantal. Eh işte.

Arayüzü Unreal Engine ile yapmışlar galiba :D

Kötü kardeşim kötü. Steam'de, EA App de, Ubisoft'ta indirme yaparken 50 derece olan işlemci 70 derece fanlar motor gibi çalışıyor. Eldeki veriye mi inanalım sana mı?

Kardeşim bilgisayarın kötü ise ben ne yapayım git sıvı soğutma al kötü yönleri var ama abartmabende niye olmuyor o zaman.

Gayet hızlı diye savunanların açılma sürelerini çok merak ediyorum. Steam 5 saniyede açılırken Epic Games en güncel sürümünde ve hiçbir oyun Epic'ten indirilmemesine rağmen 25-30 saniyede açılıyor. Bazen daha da uzadığı oluyor. Arada acaba internetimde sıkıntı mı var diye YouTube'u falan açıyorum. Steam Fanboy'u degilim fakat kötü yönlerini övüp durmayın Epic'in.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı