Epic Games, Steam, Java ve BlueStacks'tan zarar gelir mi?

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Arkadaşlar öncelikle Epic Games ile başlayalım. Kaspersky Total kullanıyorum, Epic Games'i tamamen kendi resmi sitesinden indirdim ama Kaspersky bu duruma orta seviyede tepki verdi. Bir de aynısını Steam'e de yapmış. Steam CS:GO indirirken o da orta seviyede vermiş. Bir de BlueStacks'tan Cyber Sphere Online indireceğim, isterseniz bakın. İndireyim mi, virüs olur mu, ne yapayım? Bir de Minecraft Java indireceğim. Minecraft Java'yı satın aldım, indirsem sorun olur mu? @24099 @Murat5038 @ArdaFRKN

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    94,7 KB · Görüntüleme: 105
Arkadaşlar öncelikle Epic Games ile başlayalım. Kaspersky Total kullanıyorum, Epic Games'i tamamen kendi resmi sitesinden indirdim ama Kaspersky bu duruma orta seviyede tepki verdi. Bir de aynısını Steam'e de yapmış. Steam CS:GO indirirken o da orta seviyede vermiş. Bir de BlueStacks'tan Cyber Sphere Online indireceğim, isterseniz bakın. İndireyim mi, virüs olur mu, ne yapayım? Bir de Minecraft Java indireceğim. Minecraft Java'yı satın aldım, indirsem sorun olur mu? @24099 @Murat5038 @ArdaFRKN
Hayır bişey olmaz güvenebilirsin.

Kaspersky sapıtıyor, bahsettiğin uygulamalar arasından Steam yıllardır oyuncu topluluğunun kullandığı bir platform. Sence zararlı olma ihtimali yüzde kaç? Kaspersky hile programlarından koruyan BattlEye'ı bile zararlı olarak gördü.

Arkadaşlar öncelikle Epic Games ile başlayalım. Kaspersky Total kullanıyorum, Epic Games'i tamamen kendi resmi sitesinden indirdim ama Kaspersky bu duruma orta seviyede tepki verdi. Bir de aynısını Steam'e de yapmış. Steam CS:GO indirirken o da orta seviyede vermiş. Bir de BlueStacks'tan cyber sphere Online indireceğim, isterseniz bakın. İndireyim mi, virüs olur mu, ne yapayım? Bir de Minecraft Java indireceğim. Minecraft Java'yı satın aldım, indirsem sorun olur mu? @24099 @Murat5038 @ArdaFRKN

Eğer orijinal sitelerinden indirdiyseniz sıkıntı olmaz. Genellikle böyle uyarıların netliği kesin yazmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı