hsn741
Decapat
Kendi başarısızlıklarından dolayı yapayalnız.Epic de bizden birisi aslında yapayalnız.
Kendi başarısızlıklarından dolayı yapayalnız.Epic de bizden birisi aslında yapayalnız.
En büyük etken İstemcinin yavaş olması. İstemciye girmek en az 5 dakika sürüyor. Hem istemcinin açılması yavaş, hem de istemcide bir işlem yapmak yavaş.Nedir bu kadar kötü olan? Bence steamden daha güzel bir arayüz sahip.
Ben bunun beklenmedik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Epic Games böyle bir strateji izledi ve bu strateji sayesinde milyonlarca üye topladı. Birkaç senede ettikleri birkaç yüz milyon dolar zarar belli ki onlar için önemli değil. Çünkü cidden böyle global piyasalarda bu miktarlar o kadar da büyük değil. Topladıkları milyonlarca üye ile bir senede ettikleri tüm zararı çıkarabilirler. Epic Games şu anda böyle bir potansiyel taşıyor.Bir şirket için zarar eden departman, zarar etmiştir. Para değildir, paradır gibi tartışma saçma.
Ayrıca yıllık sadece bedava oyun dağıtmak için verdiği para bu. Geliştirme maliyetleri, sunucu giderleri, ödenen vergiler, ofis giderleri, ek yardımcı yazılım ücretleri vs. şeyler hesaba girince asıl zarar ortaya çıkar. Daha önce dediğim gibi dostum bu adamlar mahallendeki esnaf değil. Yani epic games bu store sebebiyle nerden baksan yüz milyonlarca dolar zarar ediyordur her yıl. Sadece 2020 yılında 270 milyon dolardan fazla zarar ettiğini söyleyen haberler gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.