Kimse kusura bakmasın ama Epic Games şu anki haliyle Steam'in tırnağı bile olamaz.
Bir kişinin amacı etliye sütlüye karışmadan oyun oynamaksa Epic Games'le de işi olur. Ama kişi biraz şamatacıysa Epic ona sıkıcı gelir. Steam forumlarında, oyun incelemesinde saçma sapan zirzopluk yapmak bazıları için oyun oynamaktan daha önemli.Kimse kusura bakmasın ama Epic Games şu anki haliyle Steam'in tırnağı bile olamaz.
Steam'in Topluluk sayfasında, inceleme bölümlerinde takılan biri değilim ben. İlgimi çeken şey, Steam'in diğer özellikleri. Topluluk Pazarı, Profil oluşturma, Cloud Save, Uygulama hızı vs. gibi milyon tane güzel özelliği var Steam'in.Amacı etliye sütlüye karışmadan oyun oynamak olan birinin Epic Gamesle de işi olur. Ama kişi biraz şamatacıysa epic ona sıkıcı gelir. Steam forumlarında, oyun incelemesinde saçma sapan zirzopluk yapmak bazıları için oyun oynamaktan daha önemli.
Bu konuda katılmıyorum. Ki zaten orijinal oyun oynayanların da çoğunun katılmadığı bir düşünce bu. Çünkü DRM koruması= sistemi daha fazla yoran ve optimizasyonu daha bozuk bir oyun demek. Bu benim havadan attığım bir şey de değil. İnternetten bakabilirsiniz. DRM koruması olan oyunların bir çoğunun korsan sürümü orijinal sürümden daha iyi çalışıyor. Ki zatne Empress işe el atarsa 1 ay bile sürmüyor o oyunun korsana düşmesi. Öte yandan Sony bize gösterdi ki DRM koruması olmayınca herkes korsana da yönelmiyor. God of War, Spider-Man, Last of Us gibi Playstation özel oyunlar PC'ye geldiğinde DRM olmamasına rağmen satış başarısı elde edebildi.DRM güçlü olmalı ki ilk günden korsana düşmesin.
Uzun süre kâr etmeyi beklemiyoruz tarzı bir açıklama olduğunu ben de hatırlıyorum fakat kaç yıllık bir kâr edememe beklentisi vardı onu hatırlamıyorum.Şirket 2027 yılına kadar bir kar beklemiyormuş zaten. Sektörde yer etmek kolay değil. Kendi planları.
DRM'nin sistemi yordugu bir gerçek özellikle Denuvo, cracklenen oyunları için zaten cracklendi bari alanlar sistemi ekstra yormadan oynasinlar diye DRM'yi kaldiran güncelleme atmışlardı diye hatırlıyorum hatta. Aslında tam olarak söylemek istediğim kırılma zorlaşsin herkes mecbur alsın değildi. Elbette kaliteli olsun ki herkes almak istesin orası ayrı ama aynı zamanda online versiyonu veya diğer oyuncularla online olarak etkileşimli bir AAA oyun olursa hem DRM'yi kullanıcıya yedirmis olursun hem de oyuncuların son yıllarda en çok ilgi gösterdiği çevrimiçi etkileşimli bir oyun olmuş olur.Bu konuda katılmıyorum. Ki zaten orijinal oyun oynayanların da çoğunun katılmadığı bir düşünce bu. Çünkü DRM koruması= sistemi daha fazla yoran ve optimizasyonu daha bozuk bir oyun demek. Bu benim havadan attığım bir şey de değil. İnternetten bakabilirsiniz. DRM koruması olan oyunların bir çoğunun korsan sürümü orijinal sürümden daha iyi çalışıyor. Ki zatne Empress işe el atarsa 1 ay bile sürmüyor o oyunun korsana düşmesi. Öte yandan Sony bize gösterdi ki DRM koruması olmayınca herkes korsana da yönelmiyor. God of War, Spider-Man, Last of Us gibi Playstation özel oyunlar PC'ye geldiğinde DRM olmamasına rağmen satış başarısı elde edebildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.