Epic Games Store Kendini Aşıyor!

Ücretsiz oyunlar dağıtarak oyuncuların kalbini kazanmaya devam eden Epic Games Store artık sadece oyun platformu olmayacağını düşündüren açıklamalarda bulundu.

Epic Games Store Kendini Aşıyor!.jpg


Epic Games Store'a Spotify Geldi!​

300 Milyon kullanıcısı olduğu bilinen çevrimiçi dijital oyun dağıtım platformu Epic Games Store rakipleri Steam ve GOG'a karşı farklı bir adım attı. Bugünden Epic Games Store'da müzik ve podcast dinleme uygulaması olan Spotify yer almaya başladı.. Epic Games'in bu hamlesiyle sadece oyun değil farklı uygulamaları de içinde barındıran Microsoft Store veya App Store gibi evrensel çevrimiçi mağaza olma yolunda ilerlemek istedikleri aşikar. Firma platforma süreç içerisinde çok daha fazla uygulamanın geleceğini de belirtmekle birlikte geliştiricilere gelir paylaşımında daha avantajlı olacaklarının sinyalini de verdi. Bu sayede sadece oyun platformlarına değil oyunlar ve uygulamalar sunan diğer evrensel tipteki tüm mağazalara karşı bir rakip olacakları anlamına geliyor. Sizce başarılı olabilirler mi?

Epic Games Store Kendini Aşıyor!2.png


 
Beyler ben kendi fikrimi söylüyorum ama eski meski ben seviyorum. Steam'de yaz indirimlerinde dahi geç yüklenme olsa da Epic'teki hatalarla karşılaşmadım hiç hatta sanki daha akıcı eski olmasına rağmen aynı zamanda arayüze gözüm o kadar alışmış ki evimdeymiş gibi hissediyorum Epic'e girdiğim zaman afallıyorum :D.Hele gözüm Steam profilimi ve Chat'i arıyor falan.
 

Geri
Yukarı