Epic Games ve Steam hesabım çalınmış

TNAisTaken

Hectopat
Daha fazla  
Dün internetten bir şey indirirken bilgisayarıma virüs girdi ve ben de girer girmez fark ettim hemen Kaspersky'i indirdim ve tarama yaptım sorunu düzelttik dediler fakat benim içim hiç rahat değil. Acaba format mı atsam diye düşünüyordum fakat vazgeçtim. Bilgisayarım bütün gece açık kaldı okuldan döndüğümde hem Steam hesabımdan çıkılmış hem de Epic hesabımdan çıkış yapılmış olduğunu gördüm. Daha sonra hemen PC'ye format atıp tekrardan Steam ve Epic hesaplarıma girmeye çalıştım fakat ikisi de olmadı (sanırım Epic hesabımı silmişler). G Mailim'deki tüm Epic ve Steam iletilerini de silmişler o yüzden hesap kurtarma ile alakalı bir ileti varsa bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic ve Steam desteğe hesabın size ait olduğunu kanıtlayacak belgeleriniz vs. varsa hesaplarınızı geri alabilirsiniz. Oyun aldığında mailine bir mesaj geliyor mesela onu kullanabilirsin.

Epic ve Steam desteğe hesabın size ait olduğunu kanıtlayacak belgeleriniz vs. varsa hesaplarınızı geri alabilirsiniz. Oyun aldığında mailine bir mesaj geliyor mesela onu kullanabilirsin.

Dediğim gibi mailimden Epic ve Steam ile ilgili her şeyi silmişler o yüzden Epic için bir kanıtım yok ama Steam'de sanırım kullandığım kredi kartının son 4 hanesini falan yazınca geri veriyorlarmış hesabı.
Temiz format ve Steam desteğe yazabilirsiniz.

USB ile format attım zaten.
Arkadaşlar yardım edebilecek biri yok mu?

Son düzenleme:
2 ay önce aynı şeyi yaşadım PC'ye virüs girmişti ama hemen temizledim sonra Steam ve Epic hesabıma girmeye çalıştığımda hiçbir şekilde olmadi şifre yanlış diyordu. Mailimi kontrol ettiğimde: Steam ve Epic Games'e postanız değiştirildi yazıyordu ama elimde bir sürü kanıt vardı hemen hesapları aldim ve keyloggerdan korktuğum için hemen format attım ve daha da sıkıntı yaşamadım ama yine de eski epostami kullanmayı düşünmüyorum artık. Ve basima gelen bu anormal olay hala arada aklimi kurcaliyor. Siz çözebildiniz mı?

2 ay önce aynı şeyi yaşadım PC'ye virüs girmişti ama hemen temizledim sonra Steam ve Epic hesabıma girmeye çalıştığımda hiçbir şekilde olmadi şifre yanlış diyordu. Mailimi kontrol ettiğimde: Steam ve Epic Games'e postanız değiştirildi yazıyordu ama elimde bir sürü kanıt vardı hemen hesapları aldim ve keyloggerdan korktuğum için hemen format attım ve daha da sıkıntı yaşamadım ama yine de eski epostami kullanmayı düşünmüyorum artık. Ve basima gelen bu anormal olay hala arada aklimi kurcaliyor. Siz çözebildiniz mı?
Böyle virüsle karşılaşınca antivirüsle temizlemek yeterli değil. Direkt formatı çekmek gerek. Virüs nerelere ulaştı, nerelere zarar verdi bilemezsiniz. Antivirüsler de bu kadar etkili temizlik yapacak kadar gelişmediler daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı