Epic Games vs Steam

Anket

• Epic Games

Oy: 4 5,7%
  • Steam

Oy: 66 94,3%

• Oy verenlerin toplamı
    70
Epic diyenlerin sadece ücretsiz oyun için diyeceklerini düşünüyorum.
Genel olarak öyle zaten. Ücretsiz oyun faktörü olmasa arayüz ve akıcılık açısından tercih edilecek bir alternatif değil. Ücretsiz oyunlar vermese kimsenin kullanmayacağı bir platform bence. Ücretsiz SOTTR verdiler açılmıyor diye gittim Steam'den aldım.

Epic'in genel olarak korsan oyun platformundan farkı yok. Çoğu firma güncelleme konusunda bu platformu yok sayıyor. Hele Square Enix oyunuysa sorunları hiç çözmüyorlar. Ben Tomb Raider üçlemesini almıştım Rottr'da çok bug vardı SotTR hoç açılmıyordu. Ama Steam sürümleri güncellenmiş ve sorunları çözülmüş halde. Epic sizce kaç seneye oturaklı bir sistem olacak?

İlk cümleden sonrasını okumadım.

Oyunları online oynayabiliyor musun? Mod, DLC destekliyor mu? Problem yaşadığında muhatab olabileceğini birisi var mı? Hepsinin cevabı evet. Korsandan farkı yok demek bomboş.

O kadar uygun indirimler geldi, o kadar ücretsiz oyun dağıtıldı. Hâlâ çıkıp şu ekonomide Epic'te 200 lira olan oyunu Steam'den 500'e alın diyorsunuz. Yapmayın gözünüzü seveyim. Bi launcher için bu kadar tantana yapılmaz ki.

Oyunlar hangi platformda ucuzsa oradan alınır, oradan oynanır. Steam daha kaliteli bunu herkes biliyor da, gommeyin su Epic'i.

Epicdeki arkadaşıma mesaj bile atamıyorum. Bu nasıl launcher arayüz niye var sadece indirip oynamak için mi? Üstüne üstlük steam-epic arası coop oyunlar için sorunlar çıkartıyor.

Epic'in genel olarak korsan oyun platformundan farkı yok. Çoğu firma güncelleme konusunda bu platformu yok sayıyor. Hele Square Enix oyunuysa sorunları hiç çözmüyorlar. Ben Tomb Raider üçlemesini almıştım Rottr'da çok bug vardı SotTR hoç açılmıyordu. Ama Steam sürümleri güncellenmiş ve sorunları çözülmüş halde. Epic sizce kaç seneye oturaklı bir sistem olacak?

Vallahi Steam efsane her türlü soeununuzu basitçe çozebilirsiniz ayrıca isterseniz sosyallesin yorum gibi bir nimet var tek sorunu gerçekten güzel bir arayüz güncellemesi gelmeli fakat zaten çoğu kişi takmıyor stem arayüzunu.

Dediğim gibi Steam üzerinde durulmuş bir yazılım. Bazı katı kuralları var bu da oyun yapana biraz olsun çekidüzen veriyor. Epic'i hiç kullanmadım ama gerçekten zaman zaman iyi indirimler yapıyor, bu aslında bir fırsat fakat bu fırsatı kullanamıyorlar.

İlk cümleden sonrasını okumadım.

Oyunları online oynayabiliyor musun? Mod, DLC destekliyor mu? Problem yaşadığında muhatab olabileceğini birisi var mı? Hepsinin cevabı evet. Korsandan farkı yok demek bomboş.

O kadar uygun indirimler geldi, o kadar ücretsiz oyun dağıtıldı. Hâlâ çıkıp şu ekonomide Epic'te 200 lira olan oyunu Steam'den 500'e alın diyorsunuz. Yapmayın gözünüzü seveyim. Bi launcher için bu kadar tantana yapılmaz ki.

Oyunlar hangi platformda ucuzsa oradan alınır, oradan oynanır. Steam daha kaliteli bunu herkes biliyor da, gommeyin su Epic'i.
Epic'e geliştiriciler çoğunlukla düzgün destek sunmuyor. Steam'de oyunlarda sorun olsa hemen güncelliyorlar ama Epic'de bu yok. Arayüz de çoğu bilgisayar için büyük sıkıntı.

Steam de koleksiyon yapmak farklı bir haz bence ama artık bu ekonomide nerede ucuz olursa oradan alacağız yapacak bir şey yok.

Ben uzun süre sistemin oturmayacağını düşünüyorum neden böyle takılıyorlar ben de bilmiyorum.

Hocam baştaki 20 yıl biraz işin esprisi ama siz benim başta ne demek istediğimi anlamışsınız.
Geçen internet kafede Fortnite girmeye çalıştım oyunu bir denemek istedim oyun 5-6dk sonra hala giriş ekranındaydı(3060 Ti) bende o saatten sonra iyice soğudum açıkçası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı