Epic Games'deki yüklü olan oyun dosyası Steam'de nasıl kullanılır?

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar. Şimdi şöyle bir sorunum var, benim Epic Games üzerinden ortak hesaptan almış olduğum RDR2 oyunum var. O hesap sorun çıkardı ve Steam'den oyunu yükleyeceğim. Lafın kısası Epic Games'deki yüklü olan oyunu Steam dosyaları onararak ya da herhangi bir şekilde aynı dosyaları Steam'e taşımamın bir yolu var mı? Epic de ki oyuna giremiyorum Rockstar hesabı yüzünden steamdekine giriş yapılıyor. Tekrardan indiremiyorum çünkü yazlıkdayım ve internetim kısıtlı.

Bir arkadaşım GTA5'e iki farklı platformdan girebilmek için şöyle bir şey yapmıştı. Oyunu Steam üzerinden indirmeye başlayıp sonrasında indirmeyi durduruyor. Steam dosyalarında oyunun klasörü oluşmuş oluyor. Sonrasında Epic Games klasöründen oyunun dosyasını bütünüyle kopyalayıp oluşan yeni klasörün içine atıyor. Steam'den indirmeye devam ettiği zaman indirme kısmını atlayıp direkt doğrulama ekranına atlıyordu ve işlem bitiyordu. İşlem aşağı yukarı böyleydi ama işe yarar mı bilmiyorum. Ben sadece onun yaptığını görmüştüm yıllar önce.

Bir arkadaşım GTA5'e iki farklı platformdan girebilmek için şöyle bir şey yapmıştı. Oyunu Steam üzerinden indirmeye başlayıp sonrasında indirmeyi durduruyor. Steam dosyalarında oyunun klasörü oluşmuş oluyor. Sonrasında Epic Games klasöründen oyunun dosyasını bütünüyle kopyalayıp oluşan yeni klasörün içine atıyor. Steam'den indirmeye devam ettiği zaman indirme kısmını atlayıp direkt doğrulama ekranına atlıyordu ve işlem bitiyordu. İşlem aşağı yukarı böyleydi ama işe yarar mı bilmiyorum. Ben sadece onun yaptığını görmüştüm yıllar önce.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim geri dönüş sağlarım.

bunu yapmak ban sebebi olabilir steam de zaten yüklenmemiş bir oyunun dosyaları tamamen gelmemiş olur o yüzden işe yaramayabilir

@WhiteRose, dediğiniz işlem işe yarıyor. Oyunu yüklemeye başladığında durdur ve Steam'i kapat. Epic Games üzerinde olan dosyayı o indirmeye başladığın klasörün içine at ve Steam'i aç. İndirme başlarken mevcut dosyaları tarayacak ve kendi dosyalarını üstüne ekleyerek indirmesi bitecek.

@SucukAtor, ban yeme ihtimali dahi yok. Nereden sallıyorsunuz bu bilgiyi?

@WhiteRose, dediğiniz işlem işe yarıyor. Oyunu yüklemeye başladığında durdur ve Steam'i kapat. Epic Games üzerinde olan dosyayı o indirmeye başladığın klasörün içine at ve Steam'i aç. İndirme başlarken mevcut dosyaları tarayacak ve kendi dosyalarını üstüne ekleyerek indirmesi bitecek.

@SucukAtor, ban yeme ihtimali dahi yok. Nereden sallıyorsunuz bu bilgiyi?
zaten olabilir dedim çünkü platformdan oyun değiştiriyosun ve birbirine düşman sayılacak platformlar ama oluyorsa benim hatam ne olur ne olmaz uyarıyım dedim

@SucukAtor, birbirine düşman platformlar? Yok öyle bir şey. Ayrıca ban sebebi olmayacak bir şey için yanlış bilgi vererek uyarmanız bile saçma.

Arkadaşlar sorun yok dediğiniz şeyi yaptım ve çalıştı ban sebebi olmadığını da görmüş olduk herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı