Epic Games'in Bugünkü Oyunu Sızdı: Loop Hero

header.jpg

Bugün Loop Hero adlı rogue-like indie bir oyun ücretsiz olacak. Steam incelemeleri olumlu, türe ilgisi olanlar sevecektir diye düşünüyorum. Tabii genel kesimi memnun edecek bir oyun değil.

Kaynaklar ise güvenilir. Önceki tüm oyunları doğru bildiler. Ayrıca gizemli oyun arka planı ile uyumlu bir oyun.

Biz yine iyi bir oyun verme ümidiyle beklemeye devam edelim. Zaten 15 oyundan birkaç tanesi kayda değer oluyordu benim için.

Kaynak 1, Kaynak 2.

Bence insanlarda hayal kırıklığı yaratan şey oyunlar değil. İnsanların sinirlendiği nokta artık her oyunun gizemli oyun olarak dağıtılıp hype yaratılmak istenmesi. Eskiden bu işi gayet kotarmışlardı mesela çok hype yaratmayacak oyunları bir hafta önceden vereceklerini açıklıyorlardı. GTA 5 gibi oyunlarla birlikte bu gizemli oyun furyasına girdiler. Şimdi her oyunu gizemli oyun diye pazarlamaya çalışıyorlar ve insanlar da beklentiye girdiği için doğal olarak tepki gösteriyor. Bu gizemli oyun işinin de içi boşaltılmış oluyor böylece. 15 gün boyunca verilecek oyunları gösterseler insanlar istedikleri oyunları almak için sadece o tarihler arasında girecek şimdi her gün girip bir göz atıyorlar. Amaç Epic üzerinde etkileşim arttırmak bir nevi clickbait gibi düşünebiliriz bunu bence.

Oyunu incelemedim. Türünde iyi olabilir ama genel olarak dağıtılan oyunların yanında kötü kalıyor elbette.
Genel dediğiniz muhtemelen sadece Gta 5 falan dimi, çok kötü bir kitleyi başına topladı valla Epic onu beleşe vererek. Senenin sonuna geldik ve Loop Hero'nun adını duymamış insanlar oyun kıyaslaması yapmaya çalışıyor. Üzülüyorum.

Adamlar sana bedava oyun veriyor ama yine yaranamıyor, sanki sana bedava oyun vermek zorundaymış gibi hem de en sevdiklerinden.. Sen de epici kötülüyorsun, batırdı felan diyorsun. Sosyolojik tez çıkar bu konudan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı