Epic Games'in verdiği Hitman oynanmaya değer mi?

Oynanır tabi ben Hitman 2016 ve Hitman 2018 versiyonları baştan sona 2 defa oynadım. İlkinde yönergelere göre hareket ettim, kılık değiştirdim ve hedef dışında kimseyi öldürmeden, sadece gerektiği zaman bayıltarak ilerleyip görevi bitirdim. İkinci oynayışımda yönergelere uymayıp, kılık değiştirmeyip, önüme çıkan herkesi sessiz bir şekilde öldürüp, yakalanmadan hedefi öldürüp sonra yine yakalanmadan kaçtım yani kendi özgür planımı oluşturdum. Haritayı gizlice gezip ezberlemek zaten zevkli oluyor. Gizlilik oyunlarını seviyorsan Hitman çok iyidir bu konuda.

Oynanır tabi ben Hitman 2016 ve Hitman 2018 versiyonları baştan sona 2 defa oynadım. İlkinde yönergelere göre hareket ettim, kılık değiştirdim ve hedef dışında kimseyi öldürmeden, sadece gerektiği zaman bayıltarak ilerleyip görevi bitirdim. İkinci oynayışımda yönergelere uymayıp, kılık değiştirmeyip, önüme çıkan herkesi sessiz bir şekilde öldürüp, yakalanmadan hedefi öldürüp sonra yine yakalanmadan kaçtım yani kendi özgür planımı oluşturdum. Haritayı gizlice gezip ezberlemek zaten zevkli oluyor. Gizlilik oyunlarını seviyorsan Hitman çok iyidir bu konuda.
Gizliliğe hiç gelemem Metro Exodus oyununda oyunu oynayıp en çok adam vuran kişi bile olabilirim , gizlice geçmeyi hiç beceremiyorum, direk dalıyorum bazen tek kişiyi geçemeyip yüzlerce mermi harcıyorum ama yine de deneyeceğim kendimi tutabilirim belki.

O konuda örnek verecek olursak Hitman Absolution gizliliğin yanında aksiyona girişerek de oynanabilen bir oyun ve zevkli oluyor çünkü nokta atışı diye özel bir güç sayesinde bir sürü kişiyi hızlıca öldürebiliyorsun fakat yeni Hitman oyunlarında ben gizliliği bırakıp aksiyona giriştiğimde pek zevk almadım zira tamamen gizlilik üzerine tasarlanmış bir oyun olmuş. Nokta atışı özelliğinin yeni oyunlarında bulunmayışını da yadırgamıştım çünkü hepsini çıkış sırasına göre oynadım ve Absolution'dan sonra yeni oyunlar biraz garip hissettirdi. Belki senin için farklı bir deneyim olur ve keyif alırsın yine de.

Gizliliğe hiç gelemem Metro Exodus oyununda oyunu oynayıp en çok adam vuran kişi bile olabilirim , gizlice geçmeyi hiç beceremiyorum, direk dalıyorum bazen tek kişiyi geçemeyip yüzlerce mermi harcıyorum ama yine de deneyeceğim kendimi tutabilirim belki.
Ben gizlilik oyunlarına bayılıyorum ama Hitmanin yapay zekası yok. Bu yüzden gizli gitmenin tatmin edici bi yanı da yok örnek vermek gerekirse birisi polise sizin dış görünüşünüzün tanımını yapıyor polisin dibindesiniz o sırada afedersiniz diyip suç işlediğiniz yere gidiyor bunu görünce yapay zeka bu kadar kötüyken gizli gitmenin bi anlamı yok.

Oyun harika, eski oyunu olan Blood Money'i hatırlatıyor.
Absolution'dan sonraki oyunlardan neredeyse hiç zevk almadım ben. İndirdiğim zamana bile değmedi.
Absolution tamamen hikaye bazlı bir oyun.
Ama Absolution'daki gibi çatışarak gidemezsiniz öyle rampage bir oyun değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı