Epic Games'te dururken Steam'den tekrar GTA V almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Epic Games'de ucuz diye (84TL) gidip oradan aldım fakat korsan oyun oynuyormuş gibi hissediyorum ve Steam'den alanlara haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Sizce para biriktirip Steam'den 550TL'ye almak mantıklı mı? Bir de indirime girerse 150 TL gibi fiyatlara düşer mi?

Ben aldım. Steam benim için ana oyun yerim. Epic Games'in tek el olma çabasını hoş bulmadığımdan Sifu'yu bile Steam'den bekliyorum.

Epic Games'de ucuz diye (84TL) gidip oradan aldım fakat korsan oyun oynuyormuş gibi hissediyorum ve Steam'den alanlara haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Sizce para biriktirip Steam'den 550TL'ye almak mantıklı mı? Bir de indirime girerse 150 TL gibi fiyatlara düşer mi?
Yeni bir moda mı ? Bir akım mı ?
Steam dururken , Epic'den aldığım oyunu korsan oynuyor gibi hissetmek. Tabii, insanlar için tercih meselesi, hiç kimseyi yargılamıyorum.

Epic'den çok defa oyunda satın aldım. Korsanmış gibi hiç hissetmedim. Tabii, Epic'den satın aldığım halde gidip steam'den aynı oyunu satın almışlığım var. Bunun sebepleri arasında firmaya destek olmak ve bir diğer sebep oyunum ilk versiyonlarının Steam kütüphanemde bulunması.

GTA 3 (üçeleme olarak steamden aldım.) ,
GTA 4 (complete paket steamden edindim hatta GTA3'lerden önce edindim. O zamanlar sadece steamde satılıyordu.)
GTA 5 (greenmangaming sitesinden Rockstar üzerinden aktif edilen versiyonunu satın aldım. Hiç düşünmedim Acaba steamden tekrar alsam mı ? niye almıyorum ? vs.. Yıllar sonra Epic Games bedava verdi.)

Epic'den Star Wars Jedi Fallen Order'ı para verip satın aldım. Tam 2 ay sonra Amazon Prime verdi. Oyunu bir dakika bile oynamamıştım.

Düşündüğünüz eski oyunları Epic / Amazon , belki Humble Bundle ucuza yada ücretsiz verir mi ? Evet verir. Ama zaman meselesi...
Gamepass'e gelir mi ? Evet, gelir. Zamana bağlı...

Saçmalığa bakın hocam gidip enayi gibi 476 TL fazla mı vereceksiniz? Konu açmak için açmışsınız.

Hocam Epic Games müşterilerine kibar daranıyor. Steam o kadar zam yapıyor. Epic Games diyor işte zam gelmeden indirim yaptım şimdi aldın aldın almadın naneyi yedin tarzı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı