Konuyu nasıl silebilirim? Keşke açmasaydım.
Recep Baltaş hocam serveri yok etmediği sürece burada.
Technopat'ın sunucularının olduğu yere gidiyorsun.Konuyu nasıl silebilirim? Keşke açmasaydım.
Epic Games'de ucuz diye (84TL) gidip oradan aldım fakat korsan oyun oynuyormuş gibi hissediyorum ve Steam'den alanlara haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Sizce para biriktirip Steam'den 550TL'ye almak mantıklı mı? Bir de indirime girerse 150 TL gibi fiyatlara düşer mi?
Yeni bir moda mı ? Bir akım mı ?Epic Games'de ucuz diye (84TL) gidip oradan aldım fakat korsan oyun oynuyormuş gibi hissediyorum ve Steam'den alanlara haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Sizce para biriktirip Steam'den 550TL'ye almak mantıklı mı? Bir de indirime girerse 150 TL gibi fiyatlara düşer mi?
Saçmalığa bakın hocam gidip enayi gibi 476 TL fazla mı vereceksiniz? Konu açmak için açmışsınız.Epic Games'de ucuz diye (84TL) gidip oradan aldım fakat korsan oyun oynuyormuş gibi hissediyorum ve Steam'den alanlara haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Sizce para biriktirip Steam'den 550TL'ye almak mantıklı mı? Bir de indirime girerse 150 TL gibi fiyatlara düşer mi?
Ben alamıyorum Steam'de 2.7 ile indrme yaparken Epic Games'de 1.5 falan oluyor.
Hayır sadece insanların fikrini merak etmiştim.Saçmalığa bakın hocam gidip enayi gibi 476 TL fazla mı vereceksiniz? Konu açmak için açmışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.