Oyun Epic Games'te Far Cry 6 ve Assassin's Creed Valhalla 88.77 TL

Sadece hayal kırıklığına uğramamasını istedim. Hayal kırıklığına uğramıştım :(

Sadece hayal kırıklığına uğramamasını istedim. Hayal kırıklığına uğramıştım :(
Ubisoft oyunlarının hiç birinde beklentiye kapılmamak lazım. Çünkü aynı oyun yapacakları hep belli. 30 tane AC oyunu duyurdular. Mesela bunların birbiriyle aynı olmama ihtimali var mı? :) Yok. Para yatırılmaması gereken bir şirket. Avatar gelecek, ondan da çok bir şey beklememek lazım. Yine outpost ele geçir, craft yap ve hikayeden ilerle şekli olacaktır. Ve bunu hikaye değiştirerek onlarca seri haline dönüştüreceklerdir. Ortada olan oyun yine aynı kalacaktır.

Aynen öyle. Ama arkadaş oynamaktan hoşlandığı için 5'e de şans verip neden oynamaya devam etmemesi gerektiğini görmesini istedim :)

Aslında hoşlanıyor muyum, evet. Hayır desem yalan olur çünkü çocukluğumda maddi imkanlarımdan dolayı bilgisayara ve bilgisayar oyunlarına uzak kalmış sadece bir yerlerde duymuş görmüş biri olarak. Hep geçmiş zamanlarda oynamadığım oyunları oynamak istemişimdir. Dolayısıyla Far Cry serisine başladım. 1'i oynadım, 2'yi Türkçe yamayı kuramadığım için oynamadım, 3'ü bitirdim inanılmaz haz aldım. Yakın zamanda da 4'e başladım. Dediğiniz gibi hep birbirinin aynıysa hiç para vermeyeyim. Anca araya geniş bir zaman koyarak diğer serilere bakayım.

"HOLIDAY22" Promosyon kodu tek seferlik sanırsam. Çünkü 2. defa kullanmak istediğimde bu uyarıyı veriyor ve kodu aktifleştirmeye izin vermiyor.
Ekran görüntüsü 2022-12-16 223104.png

Aslında hoşlanıyor muyum, evet. Hayır desem yalan olur çünkü çocukluğumda maddi imkanlarımdan dolayı bilgisayara ve bilgisayar oyunlarına uzak kalmış sadece bir yerlerde duymuş görmüş biri olarak. Hep geçmiş zamanlarda oynamadığım oyunları oynamak istemişimdir. Dolayısıyla Far Cry serisine başladım. 1'i oynadım, 2'yi Türkçe yamayı kuramadığım için oynamadım, 3'ü bitirdim inanılmaz haz aldım. Yakın zamanda da 4'e başladım. Dediğiniz gibi hep birbirinin aynıysa hiç para vermeyeyim. Anca araya geniş bir zaman koyarak diğer serilere bakayım.
Maalesef 3'ten sonrası hep aynı. Sadece hikayeler farklı. Ben bütün oyunları zamanında oynayabildiğim için şimdiki oyunlar ile kalite farklarını bariz görebiliyorum. Bu yüzden eleştirilerim sert oluyor. Bana göre 3'ten sonrası oynamaya değmez. Çünkü Far Cry 4'ün, 3 ile birebir aynı olup, sadece hikayesinin farklı olduğunu yavaştan görmeye başlamışsınızdır. Diğerleri de birebir öyle. En fazla 5'e kadar şans verip, 6'yı kesinlikle görmezden gelmelisiniz. Ama zevkler, renkler tartışılmaz. Belki aynı olmalarına rağmen keyif almaya devam edersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı