Epic Games'te Mega Epic İndirimi Başladı

Yabancı ülkelerde fiyatlandırma nasıl acaba? Epic Games bizi kazandı diyebilirim şu hareketten sonra... Ülkemizin durumundan ötürü oyun fiyatları hepimizin malumu. Ayrıca eski oyun değil, bizzat yeni çıkmış veya daha çıkmamış oyunları neredeyse bedava fiyatına veriyorlar şuan. Korsanı önemli ölçüde azaltır bu hareketler. Hem onlar hem biz kazanmış oluruz.
Çok doğru söylemişsiniz hocam. Sırf Metro olayından dolayı hala sevemediler bu platformu. Kendilerinin de yararına olacaktır elbet bir gün Epic. 60 dolarlık PS4 Exclusive oyunu PC'de 20 TL'ye almak yerden para bulmak gibi bir şey. Eğer bu şekilde devam ederse 2 sene içerisinde piyasaya Steam kadar olmasa da oturur. Fiyatlar dolayısıyla gayet tercih edilebilir çünkü.
 
Şuan baktığım kadarıyla World War Z yabancı ülkelerde indirimli fiyat olarak 20€. Türkiye fiyatı ise 28 TL. Gerçekten büyük iş. Çok tebrik ediyorum kendilerini.

İsterse 10 tane farklı platform olsun. Bu işlerde kendimize bakmalıyız. Cebimize hangisi destek veriyorsa onu seçmeliyiz. Ülkemizde nedense Steam harici kullanmam algısı var. Ama tekel hiç bir zaman iyi bir şey değildir. Bunu öğrenmemiz lazım. @Vasc
 
70 alacak kadar kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum, garip bir puanlama olmuş orada. Ben hikayesinden çok etkilenmiştim. Quantic Dream genelde hikaye anlatmaya odaklanan bir şirket zaten. Yine de karar sizin.
Quantic Dream oyunlarının interaktif filmlerden farkı olmadığını biliyorum zaten. 13 Haziran'a kadar elime fazladan bir 40 TL daha geçer mutlaka, olmadı onu da alırım belki.
 
Ama tekel hiçbir zaman iyi bir şey değildir.

Oyunların Steam'de satılıp satılmamasına oyun geliştiricileri karar veriyor. Steam tekel olsaydı orada satılan birçok oyunu diğer platformlarda satın alamazdık.

Valve malum şirket gibi şu oyunu illa benim platformuma özel satacaksınız demiyor. Epic Games ise aksine tekelleşme çabasında. Aradaki ince çizgiyi görebilmek lazım.

Metro: Exodus şu an her iki platformda da satılsaydı kimse bir şey demezdi. Böyle yaptıkları için itici bir şirket hâline gelmeye başladılar.
 
Son düzenleme:
Beyond: Two Souls nasıl bir oyun arkadaşlar, iyi bir şeyse kaçırmayalım bu fiyata onu da. Olmazsa Control'ü almayı düşünüyorum.
Hocam oyun bittiğinde ağlıyorsunuz. Ben PS4'te bitirmiştim. Mükemmel bir hikayesi var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı