Epic Games'ten indirilen Cities Skylines'a nasıl kavşak modu yüklenir?

oylesine1i

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2020
Mesajlar
888
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Epic Games'ten Cities Skylines oynuyorum. Bir mod indireceğim zaman bir site kullanarak Steam atolyesindeki modu indirip oyunun mods klasörüne atıyorum. Fakat Steam atolyesinden bir kavşak indirdiğimde bunu kullanamıyorum. İndirdikten sonra hangi klasöre atmam gerekiyor? Veya kullanamıyor muyum?
 
Appdata\Local\Colossal Order\Cities_Skylines\Addons
Skymods - Cities: Skylines Mods Catalogue bu adreste istedigin modu ara, ustteki dizine Assets kismina yapistir klasoru.
Eger mod indireceksen mod klasorunu Mods klasorunun icine atacaksin.

Ve Steam Atolyeden ekledigin modlar Steam surumunda gozukur sadece, elle kurman lazim Epic Games surumunde.

Not: .zip dosyalarini atma, arsivi ayni isimli klasore cikart. Oyle ekle.
 
Appdata\Local\Colossal Order\Cities_Skylines\Addons
Skymods - Cities: Skylines Mods Catalogue bu adreste istedigin modu ara, ustteki dizine assets kismina yapistir klasoru.
Eger mod indireceksen mod klasorunu mods klasorunun icine atacaksin.

Ve Steam atolyeden ekledigin modlar Steam surumunda gozukur sadece, elle kurman lazim Epic Games surumunde.

Not: ZIP dosyalarini atma, arsivi ayni isimli klasore cikart. Oyle ekle.

Hocam nasıl indireceğimi biliyordum fakat nereye atacağımı bilmiyordum. Şimdi deneyeceğim. Direkt addons klasörüne mi atacağım yoksa onun içindeki bir dosyaya mı atacağım?
 
Hocam nasıl indireceğimi biliyordum fakat nereye atacağımı bilmiyordum. Şimdi deneyeceğim. Direkt addons klasörüne mi atacağım yoksa onun içindeki bir dosyaya mı atacağım?
Addons klasorunde zaten goreceksin birkac klasor var. Eger harita asseti, yol ve kavsak asseti gibi seyler kuracaksan Assets klasorune, mod kuracaksan(TMPE, Network multitool gibi) Mods klasorune atman lazim
 
Addons klasorunde zaten goreceksin birkac klasor var. Eger harita asseti, yol ve kavsak asseti gibi seyler kuracaksan Assets klasorune, mod kuracaksan(tmpe, network multitool gibi) Mods klasorune atman lazim.

Hocam oraya attığımda oyun içinde etkinleştirirken hepsinden 2-3 tane görünüyor. Oyuna girince de hepsi hata veriyor ve kullanamıyorum.
 
Assets klasöründe mi? Bir de klasör olarak çıkarmanız lazım. Direkt koyarsanız oyun çöküyor/algılamıyor.

Eğer doğruysa asset sekmesinde sadece bir tanesini seçin oyun içinde.

Hocam 3 tanesini tek tek denedim hepsinde hata veriyor. Az önce Steam fiyatına baktım indirimde 80 TL civarı oluyor. İndirime girince almayı düşünüyorum. 3-4 yıldır sırf mod vs. indiremediğim için sürekli 2-3 gün oynayıp siliyorum.
 

Geri
Yukarı