Epic Games Epic ödülüyle alınan oyun iade edilince Epic ödülü geri gelir mi?

leaonur

Picopat
Katılım
30 Aralık 2023
Mesajlar
127
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX AMD RADEON RX 6700
Ryzen 5 5600
Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram
Kingston 1tb ssd
MSI B450M-A PRO MAX
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Epic ödülümle Heavy Rain almıştım ama Türkçe yama bulamayınca iade etme kararı aldım. İade edersem Epic ödülümü geri alır mıyım?

Ekran görüntüsü 2024-01-29 152656.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde paralı olan Anonymous çevirilerinin sızdırıldığını görmemiştim ancak güvenilir olarak bildiğim 2 Türkçe yama arşiv sitesi Anonymous çevirisini kendi sitelerinde ücretsiz olarak paylaşmışlar. Bu da onlardan biri. Eğer oyunun mevcut sürümüyle uyumluysa denenebilir. Çalışmıyorsa yapacak bir şey yok, sadece paralı aboneliklerinde her oyunun güncel yamasını tutuyorlar.
 
Normalde paralı olan Anonymous çevirilerinin sızdırıldığını görmemiştim ancak güvenilir olarak bildiğim 2 Türkçe yama arşiv sitesi Anonymous çevirisini kendi sitelerinde ücretsiz olarak paylaşmışlar. Bu da onlardan biri. Eğer oyunun mevcut sürümüyle uyumluysa denenebilir. Çalışmıyorsa yapacak bir şey yok, paralı aboneliklerinde her oyunun güncel yamasını tutuyorlar.
+ Doğru.
 
Bir kişi yama virüslü demiş.

Normalde paralı olan Anonymous Çeviri'lerinin sızdırıldığını görmemiştim ancak güvenilir olarak bildiğim 2 Türkçe yama arşiv sitesi Anonymous Çeviri'sini kendi sitelerinde ücretsiz olarak paylaşmışlar. Bu da onlardan biri. Eğer oyunun mevcut sürümüyle uyumluysa denenebilir. Çalışmıyorsa yapacak bir şey yok, sadece paralı aboneliklerinde her oyunun güncel yamasını tutuyorlar.

Çok geç ya iade ettim oyunu ileride bir daha satın alırsam bakarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı