Eminim pişman olmayacaksınız, ben şuan 40 saat oynadım sanırım %30'da falan hikayede, düz at sürmek bile çok eğlenceli.Oyunu aldım, umarım pişman olmam.
iyi ki almışsın kanka.Zamlanacağı konusunda haklı çıktım ama böyle haklılık olmaz olsun.![]()
Sony'nin TR'den çekildiği veya gözden çıkardığı yok TV ve Ses sistemleri satmayacaklarmış artık o kadar.60 dolara sabitlemişler direkt. TL ile alışverişi de kaldırın dolar ile alışveriş yapalım o zaman. Yeni çıkan oyunlar 1800 lira olur herhalde o zaman. Sony'den sonra oyun sektörü TR'yi direk gözden çıkarmaya başladı. Bundan sonrasında satışları umursamayacaklar belli. Bu fiyatlar o anlama geliyor.
Temmuz'a kadar devam edecekler dediğin gibi sonrasında çekilecekler diye duydum Mesut Çevik içeriden o şekilde bilgi aldığını paylaştı. Ne kadar doğrudur bilemem Temmuz ayını beklemek lazım.Sony'nin TR'den çekildiği veya gözden çıkardığı yok TV ve Ses sistemleri satmayacaklarmış artık o kadar.
Sony'nin TR'den çekildiği veya gözden çıkardığı yok TV ve Ses sistemleri satmayacaklarmış artık o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.