Epifiz plaklarım kapanmış mı?

13Genco

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar röntgen çektirmiştim plaklarımın kapanıp kapanmadığını merak ediyorum, buna bağlı olarak yaklaşık kaç santimetre uzayacağımı merak ediyorum.
@holywitcherofrivia Sizin bir konuda yardımcı olduğunuzu gördüm.
Babam 187 Annem 160 boyunda, ben de geçen haziran 16 yaşıma girdim bundan 2 yıl önce 2022 Ekim kasım aylarında boyum 149, şu anki boyum 166.

Dosya Ekleri

• IMG_20240905_200633.jpg
    IMG_20240905_200633.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 228
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyku, iyi beslenme, spor ve boy uzatmak için etkili olan vitaminlerden alırsan iyice uzarsın. Tam uzama yaşların.

Sağ olun Hocam.

Hocam uzayacaksınız bayağı bir açık gözüküyor.

Hocam hiç dert etmeyin bayağı bayağı hiç kapanmamış bile neredeyse çok iyi durumdasınız.

Genetik boyun 180 dostum 178 civarı olacagını düşünüyorum.

İnşallah ama 8 ayda 4 cm uzamışım sadece bu kötü değil mi?

Son düzenleme:
Yaşınız gereği oldugu için ama bence 178-175 civarı olursunuz.

Hocam ama benim babamda sonradan boy atmış ve babamın annesi 160 babası 170 civarı babam nasıl bu kadar uzadı bir de ben yaklaşık 7 8 aydır boy atmıyorum 2. bir büyüme atağı geçirebilir miyim babam gibi @KrayReggie @AREYsan @Hxrea 2.5 yılda 16 cm uzadım 2. bir büyüme atağı geçirebilir miyim bunun gibi ?

Hocam ama benim babamda sonradan boy atmış ve babamın annesi 160 babası 170 civarı babam nasıl bu kadar uzadı bir de ben yaklaşık 7 8 aydır boy atmıyorum 2. bir büyüme atağı geçirebilir miyim babam gibi @KrayReggie @AREYsan @Hxrea 2.5 yılda 16 cm uzadım 2. bir büyüme atağı geçirebilir miyim bunun gibi?

Geçirirsin benim de lisede sarp diye bir arkadaşım vardı 15-16 yaşındayken boyu 162-163 arasıydı yazdan sonra çocuğu gördüğümde boyu 181 olmuştu.

Hocam ama benim babamda sonradan boy atmış ve babamın annesi 160 babası 170 civarı babam nasıl bu kadar uzadı bir de ben yaklaşık 7 8 aydır boy atmıyorum 2. bir büyüme atağı geçirebilir miyim babam gibi @KrayReggie @AREYsan @Hxrea 2.5 yılda 16 cm uzadım 2. bir büyüme atağı geçirebilir miyim bunun gibi ?
Mümkün ama kesin değil.

Hocam ama benim babamda sonradan boy atmış ve babamın annesi 160 babası 170 civarı babam nasıl bu kadar uzadı bir de ben yaklaşık 7 8 aydır boy atmıyorum 2. bir büyüme atağı geçirebilir miyim babam gibi @KrayReggie @AREYsan @Hxrea 2.5 yılda 16 cm uzadım 2. bir büyüme atağı geçirebilir miyim bunun gibi?

Dostum tamamda 2 yıl önce 14 yaşındaydın o yüzden boyun uzadı önceki gibi atak geçireceğini sanmıyorum.

Sağ olun hocam en yakın zamanda bir endokrinoloğa gideceğim. Eğer kemik yaşım gerideyse boy atarım tekrar değil mi?

Benim de kemik yaşı 2 yaş geriydi de pek etkisi olmadı bana inşallah uzarsın hocam.

Sağ olun hocam en yakın zamanda bir endokrinoloğa gideceğim. Eğer kemik yaşım gerideyse boy atarım tekrar değil mi?

175 civarı olursun rahat erken yat gece.

@KrayReggie @AREYsan 9 da uyuyorum zaten.

Dostum tamamda 2 yıl önce 14 yaşındaydın o yüzden boyun uzadı önceki gibi atak geçireceğini sanmıyorum.

Benim de kemik yaşı 2 yaş geriydi de pek etkisi olmadı bana inşallah uzarsın hocam.

175 civarı olursun rahat erken yat gece.
180 olmaz mı ?

@KrayReggie @AREYsan 9 da uyuyorum zaten.

180 olmaz mı?

Hocam bende anayasal büyüme gecikmesi olabilir mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı