epinkasa.com sitesinden Steam hesabı alırken dolandırıldım

432777

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bugün epinkasa.com sitesinden bir God of War oyunu ilanı gördüm ve çok ucuz olduğu için hemen aldım lakin adamın verdiği hesap bilgileri geçersiz. Sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmediğiniz sitelere bulaşmayın hocam. Destekle iletişime geçmeye çalışın.

Bütün dosyaların denetime açık olduğu, yüzlerce insan tarafından denenip kontrol edilip onaylandığı halde korsan oyunu tehlikeli bulan ama bunun yerine abidik gubudik sitelere bütün kişisel bilgilerini verip üstüne kart bilgilerini vererek 50 kişinin kullandığı hesaplara ortak olan Türk milleti irfanına hastayım...

Bankanızı arayın, talebiniz dışında işlem yapıldığını söyleyin asla kendinizin yaptığını kabul etmeyin. Cashback işlemi talep edin.

Bilmediğiniz sitelere bulaşmayın hocam. Destekle iletişime geçmeye çalışın.
Destek de baya ilgili ha yarım saattir ses yok.

Bütün dosyaların denetime açık olduğu, yüzlerce insan tarafından denenip kontrol edilip onaylandığı halde korsan oyunu tehlikeli bulan ama bunun yerine abidik gubudik sitelere bütün kişisel bilgilerini verip üstüne kart bilgilerini vererek 50 kişinin kullandığı hesaplara ortak olan Türk milleti irfanına hastayım...

Bankanızı arayın, talebiniz dışında işlem yapıldığını söyleyin asla kendinizin yaptığını kabul etmeyin. Cashback işlemi talep edin.
Bakiye yükledim zaten yani çoktan gitti para.

Satıcı ismi "valorantime" arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı