epinsepetin.com sitesi güvenilir mi?

Hocam bu sitede herhangi bir dolandırıcılık unsuru göremedim, normal bir site gibi duruyor ama fiyatlar 5-10 TL daha ucuz.

Hocam neden garanti yerler varken oralara bakıyosunuz ki 5 lira ucuza almak için riske atmaya değer mi?

Hocam kusura bakmayın ama sizin sanki dolandırılasınız var gibi.

Site dolandırıcı gibi geldi bana öyle olmasa bile ürün büyük ihtimalle size ulaşmayıp yine dolandırabilirsiniz. Bizi takip edin kısmındaki sosyal medya butonları çalışmıyor ve anasayfaya atıyor. Kötü ve acemice yapılmış sitelere şahsen güvenmezdim.

Sitedeki değerlendirmeler kısmı aşırı sahte. Ayrıca niye tüm ürünler indirimliymiş gibi gözüküyor? Valla crack oyun indirmek garip sitelerden alışveriş yapmaktan daha güvenli.

Sitedeki değerlendirmeler kısmı aşırı sahte. Ayrıca niye tüm ürünler indirimliymiş gibi gözüküyor? Vallahi crack oyun indirmek garip sitelerden alışveriş yapmaktan daha güvenli.

Arkadaşın canı çekmiş herhalde dolandırılmak için can atıyor. Ben bile bazen hesap.com gibi yerlerden alırken tedirgin oluyorum buralara nasıl güvenebiliyor insanlar.

Arkadaşın canı çekmiş herhalde dolandırılmak için can atıyor. Ben bile bazen hesap.com gibi yerlerden alırken tedirgin oluyorum buralara nasıl güvenebiliyor insanlar.
Ben direkt alan adını sorguluyorum, Arşiv sitelerinde taratıyorum, şikayetvar sitesinde falan uzun uzun bakıyorum. Arkadaşın bahsettiği epinsepetin sitesi çok büyük ihtimalle fake. 5495 değerlendirme ve internette hiçbir verisi bulunmayan bir site. Yada çalışmayan butonlar. Yada direkt tüm fiyatların indirimli gözükmesi. Valla insanlar ucuz bişey gördümü yarısı falan pek sorgulamıyor, Çok ekstrem bişi istemedikçe bilindik yerlerden satın almak daha güvenli. Ki kesinlike katılıyorum bendede bı tedirginlik oluyor bir arkadaşım dolandırılmıştı tabi bazen destek falan yardımcı Felan oluyor ama yinede ihtimal var.

Sitede aşırı sahte bu Arada kayıt ol tuşuna basınca giriş yap'a atıyor kayıt olmak için alttaki kayıt ol'a basıncada bu sefer Ad,Soyad, Tel no gibi alakasız şeyler istiyorlar...

Ben hep hesapcom’dan alıyorum. Sayenizde yine 100tl fazla verip ordan alıcam.

EpinSepetin zaten fake. Pindirim sitesini soruyorum.
Ben direkt alan adını sorguluyorum, Arşiv sitelerinde taratıyorum, şikayetvar sitesinde falan uzun uzun bakıyorum. Arkadaşın bahsettiği epinsepetin sitesi çok büyük ihtimalle fake. 5495 değerlendirme ve internette hiçbir verisi bulunmayan bir site. Yada çalışmayan butonlar. Yada direkt tüm fiyatların indirimli gözükmesi. Valla insanlar ucuz bişey gördümü yarısı falan pek sorgulamıyor, Çok ekstrem bişi istemedikçe bilindik yerlerden satın almak daha güvenli. Ki kesinlike katılıyorum bendede bı tedirginlik oluyor bir arkadaşım dolandırılmıştı tabi bazen destek falan yardımcı Felan oluyor ama yinede ihtimal var.

Sitede aşırı sahte bu Arada kayıt ol tuşuna basınca giriş yap'a atıyor kayıt olmak için alttaki kayıt ol'a basıncada bu sefer Ad,Soyad, Tel no gibi alakasız şeyler istiyorlar...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı