Epomaker TH80 Pro Switch önerisi

Merhaba hocam teslimat geldi mi? Düşünceleriniz ne yönde ben de almayı düşünüyorum. @Emr_1945
Teslimat geldi. Düşüncülerim çok olumlu yönde, gerçekten çok iyi basması, tuşların hissiyatı çıkan ses, tuşların kalitesi, önceden klavye kullanmıyormuşum da yeni klavye almışım gibi. Daha dolar zammı gelmemiş bence direkt al.

Tek sıkıntım türkçe karakterin olmamasıydı onu da bir kısayola aktardım, iki tuşa basıyorum türkçe q klavye, tekrar basınca ingilizce q klavye oluyor. Böylece uzun türkçe yazı yazacağım zaman türkçe q klavyeye geçiyorum, normal kullanımda ingilizce q.

Bu modeli almayı düşünüyorum hem büyük enter olsun hemde klavye kasası olsun bana uyuyor ama gateron pro yellow değilde budgerigar ve flamingo var.
O Switchler o kadar memnun eder mi, bilmiyorum. Ben Gateron Pro Yellow aldım çok memnunum.

Hocam beğendiğim tek model attığım linkteki model onda da tek switchler onlar var. Sebebi nedir?
Diğer switchli modeller daha çok tercih edildiği için stok bitmiştir hocam ama yakın zamanda geleceğini sanmam gelirse de zamlı şekilde gelir. Attığım linkte kendi sitesinde satışı var ve yaklaşık 500 lira daha ucuz. Ekstra vergi çıkıyor mu bilmiyorum ama çok fazla çıkacağını sanmam.

Burada da yellow switch yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…