Teslimat geldi. Düşüncülerim çok olumlu yönde, gerçekten çok iyi basması, tuşların hissiyatı çıkan ses, tuşların kalitesi, önceden klavye kullanmıyormuşum da yeni klavye almışım gibi. Daha dolar zammı gelmemiş bence direkt al.Merhaba hocam teslimat geldi mi? Düşünceleriniz ne yönde ben de almayı düşünüyorum. @Emr_1945
O Switchler o kadar memnun eder mi, bilmiyorum. Ben Gateron Pro Yellow aldım çok memnunum.Bu modeli almayı düşünüyorum hem büyük enter olsun hemde klavye kasası olsun bana uyuyor ama gateron pro yellow değilde budgerigar ve flamingo var.
O switchleri tavsiye etmem hocam.Bu modeli almayı düşünüyorum hem büyük enter olsun hemde klavye kasası olsun bana uyuyor ama gateron pro yellow değilde budgerigar ve flamingo var.
Şu linke bak Amazon.com.trHocam beğendiğim tek model attığım linkteki model onda da tek switchler onlar var. Sebebi nedir?
Diğer switchli modeller daha çok tercih edildiği için stok bitmiştir hocam ama yakın zamanda geleceğini sanmam gelirse de zamlı şekilde gelir. Attığım linkte kendi sitesinde satışı var ve yaklaşık 500 lira daha ucuz. Ekstra vergi çıkıyor mu bilmiyorum ama çok fazla çıkacağını sanmam.Hocam beğendiğim tek model attığım linkteki model onda da tek switchler onlar var. Sebebi nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.