Epomaker X Aula F75 klavye alınır mı?

Old Major

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba. Technopat'ta 1900 TL olan bir klavye gördüm. Adı aula F75. param olursa almayı düşünüyorum. Çünkü 75% boyutu, derin sesi, gasket montajı, özel yazılımı, ARGB desteği, Bluetooth ve kablosuz bağlantısı, knob, hot swap soketler ve PBT doubleshot tuşları var. Sizce alınır mı? Siyah olanını alacağım. Çok güzel duruyor. Ttc crescent Switch var. En azından kaliteli bir klavyem olsun. Kullanım amacım yazım.
Elektronik: ₺1,899 - EPOMAKER x Aula F75 Mekanik Klavye [63 Dolar]

Merhaba. Technopat'ta 1900 TL olan bir klavye gördüm. Adı aula F75. param olursa almayı düşünüyorum. Çünkü 75% boyutu, derin sesi, gasket montajı, özel yazılımı, ARGB desteği, Bluetooth ve kablosuz bağlantısı, knob, hot swap soketler ve PBT doubleshot tuşları var. Sizce alınır mı? Siyah olanını alacağım. Çok güzel duruyor. Ttc crescent Switch var. En azından kaliteli bir klavyem olsun. Kullanım amacım yazım.
Elektronik: ₺1,899 - EPOMAKER x Aula F75 Mekanik Klavye [63 Dolar]
Hocam aldınız mı ?

7 ay geçmiş ama merak edecekler için yazayım, bir süredir kullanıyorum gayet kaliteli klavye, malzeme kalitesi, tuşları vs çok güzel, bana göre tek eksi yönü tuş ışıklandırması, harflerin içi ışık geçecek şekilde oyuk değil, ışık sadece tuşların arkasında yanıyor ve en önemli mesele ise switchlerin ışıklandırma yönü aşağıda olduğundan içi boş tuşlar alırsanız yinede ışıklar sönük kalıyor.

7 ay geçmiş ama merak edecekler için yazayım, bir süredir kullanıyorum gayet kaliteli klavye, malzeme kalitesi, tuşları vs çok güzel, bana göre tek eksi yönü tuş ışıklandırması, harflerin içi ışık geçecek şekilde oyuk değil, ışık sadece tuşların arkasında yanıyor ve en önemli mesele ise switchlerin ışıklandırma yönü aşağıda olduğundan içi boş tuşlar alırsanız yinede ışıklar sönük kalıyor.
Tek eksisi o zaten north faced light var ona özel tuş almanız gerekiyor.

Tek eksisi o zaten north faced light var ona özel tuş almanız gerekiyor.
buna uygun ışıklı tuş varmı? ben aradım bulamadım, tuş harfleri yukarı doğru daha yakın yapıldığından buna uyan pek bulunmaz gibi geliyor bana. switchler zaten standart bildiğim kadarıyla, bu klavyede anakartta tuş takılım yönünü ters yapmışlar yani switche çözülecek birşey değil gibi, ancak tuşlarla da çözülecek gibi değil çünkü dediğim gibi tuş harfleri yukarı doğru yakın olduğundan aşağıdan gelen ışık pek bi işe yaramıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı