Epson SX130 boş kağıt çıkartıyor

samet889

Hectopat
Katılım
15 Mart 2018
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim. Benim Epson SX130 model yazıcım var. Kartuşları dolu olduğu halde ne fotokopi çekiyor ne de yazdırma işlemi yapıyor. Mürekkepler azalıyor ama boş sayfa veriyor. Neden olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mürekkeplerin üzerlerinde çipler mevcut. Çipler arızalı sanırım veya tozlandı. Kolonya ile onları temizleyin ardından tekrar deneme yapın. Çipler bilgisayara doğru sonuç göndermediği için mürekkep az veya bitti diyebilir yada bitmiş mürekkebi dolu gibi gösterebilir.
Yazıcı ile bilgisayar bağlantı kablosunda her hangi bir bükülme olmadığını veri akışının doğru ilerlediğinden de emin olun.
 
Mürekkeplerin üzerlerinde çipler mevcut. Çipler arızalı sanırım veya tozlandı. Kolonya ile onları temizleyin ardından tekrar deneme yapın. Çipler bilgisayara doğru sonuç göndermediği için mürekkep az veya bitti diyebilir ya da bitmiş mürekkebi dolu gibi gösterebilir.
Yazıcı ile bilgisayar bağlantı kablosunda herhangi bir bükülme olmadığını veri akışının doğru ilerlediğinden de emin olun.

Kartuşları sıfır aldım hocam daha bu sabah elime ulaştı
 

Geri
Yukarı