Erdoğan: "Bizim ihtiyacımız Z kuşağı değil TEKNOFEST kuşağıdır"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önümüzdeki seçimlerin kilidi şu veya bu parti değil gençlerimizdir. Bizim ihtiyacımız olan kuşak Z kuşağı, Y kuşağı değil, TEKNOFEST kuşağıdır. Biz gençleri harflerle, kuşaklarla bölmüyoruz, A'sından Z'sine hepsini de kucaklayacak eserlerle, hizmetlerle, çalışmalarla bütünleştiriyoruz

7B06C34D-1B27-445B-B66E-1ED6BBCEEAC0.jpeg




Bir sonraki seçimde Z kuşağı denilen genç kesimin ne yapacağını cidden merak ediyorum. Z kuşağıyla adeta kavgalı bir iktidar var Türkiye'de. Seçime nasıl yansıyacak merak ediyorum.
Kaynak
 
Bu konuda katılmıyorum. Görüşünüze saygı duyarım fakat katılmıyorum. Hayatı bomboş Amerikalı bir genç gibi yaşayıp geçireceğime, bir şeyler üretmeyi tercih ederim. Avrupa'lı gençler bu kadar boş bir hayat yaşamıyorlar. Hem sosyal olarak, hem de teknoloji ve bilim anlamında daha üretkenler. Bomboş bir hayat, geriye dönüp baktığımda yapmak istediklerimden oluşan bir pişmanlık listesi istemiyorum.

Eğer atmaya çalıştığınız yorgunluk, okul yorgunluğuysa kusura bakmayın yorgunluk falan değil o.

İyide herkesin başka düşünceleri var ben mesela sıradan basit bir hayat istiyorum başkası dünyanın önde gelen doktoru, profesörü, bilim adamı vesaire herkesin istedikleri başka ona göre özgürlük tanınması gerek.
 
İyi de herkesin başka düşünceleri var ben mesela sıradan basit bir hayat istiyorum başkası dünyanın önde gelen doktoru, profesörü, bilim adamı vesaire herkesin istedikleri başka ona göre özgürlük tanınması gerek.
Aynen öyle. Yani tüm gençliği bir şeyler üretmeye zorlayamayız. Kimisi ben sabah 8 akşam 5 çalışayım geriye kalan vakitte de hayatın keyfini çıkarıp geçeyim der.
 
İyide herkesin başka düşünceleri var ben mesela sıradan basit bir hayat istiyorum başkası dünyanın önde gelen doktoru, profesörü, bilim adamı vesaire herkesin istedikleri başka ona göre özgürlük tanınması gerek.
Bende görüşüne katılmadığımı fakat saygı duyduğumu belirttim. Hakaret etmedim, dalgaya almadım veya aşağılamadım. Gayet basitçe katılmıyorum dedim.
Arduino ile yazılım ile hep uğraşırdım, işe girince bıraktım.
Bende aksine işe başlayınca elime bütçe geçtiği için daha çok ilgilenmeye başladım. Boş zamanlarımı bununla doldurmaya başladım.
 
Teknofeste her proje kabul olmuyor, o kadar kaliteli proje içinden en çöpünü seçiyorlar.
Diğer yarışmaları bilmem ama TEKNOFEST'te böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.
 
Alakası olduğunu sanmıyorum.

Pek bir alakası yok ama şöyle bir şey var. TÜBİTAK festivalinde bir kız zamanında maddelerin içinden sıvıları çeken bir icat yapmıştı fakat TÜBİTAK onu değil deve sidiğini seçmişti.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı