Erdoğan eski günlerine dönebilir mi?

Döndü bile hocam.😀

Ekran Görüntüsü (3).png
 
Gelişmekte olan bir ülkeyiz her an her şey olabilir. Askeri bakımdan kendimizi bayağı geliştirdik tankllar, hava uçakalrı ve çeşitli silah ve araçlar. Umarım yakın zamanda ülke ekonomisine alım gücünede geliştirmeler yapılır ben yapılacağını düşünüyorum çünkü cumhur başkanıda bu artışın farkında ve bunu genellikle belirtiyor.
 
Aynen hocam. 2013'teki Gezi Olayları'na kadar halka hükümetin hiçbir sorunu yoktu. Siyaseti kimse umursamıyordu. Bu olaydan sonra halk hükümetten soğudu. AKP'ye karşı nefret başladı.

2003 yılında sizin bilmediğin bir şey söyleyim ve AKP'nin sıradan-normal vatandaşa aslında nasıl baktığının bir kanıtıdır. Soruyorum babanızın 100milyon TL parası var herhangi bir mevduat bankasına parasını yatırdığında devletin bu bankaya el koyup "bundan sonra paran yok el koyuyorum ve ödemiyorum" deme olasılığı var mıdır? Bana göre istisnasız yoktur cevabı gelecektir. (başkaca yatırım yapıp para kaybetmek hariç) ve 2003 yılında AKP bir mevduat bankasında 400bin aileleriyle yaklaşık 2milyon kişiye bunu yapmış. Özet: Öğrenmeniz gereken çok şey var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı