Erdoğan'ın Marmaris'te yine çay dağıtması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayanamıyorum, cevap vereceğim.
Akp'yi kötülemeye devam edin edin! O chp'ye kalsaydık var ya neler olacağını sen düşün!
AKP 22 yıldır yönetiyor, tek gördüğümüz şey yol ve zam. Dolar 9 Euro 11. Bu güzel yönetmek mi? 2007-2013 Dünya Ekonomik Kalkınma döneminden bile yararlanamayan birisinden bahsediyoruz. Afrika'nın bile Ekonomisi şahlanmıştı o dönem.
Bir kıymetini bilin ya! Chp seçilen illerde şikayet duymaktayız! :)
İstanbul %15 zam mı diyeceksin? Benzine, petrole zam yapan sizlersiniz. Ülkeye mülteci sokup 40 milyar dolar yediren de sizlersiniz. Daha yangın uçağımız yok hala konuşuyorsun. CHP çoğu ili gayet iyi yönetiyor. Bana şikayetçi olduğun bir il söyle. Biz 22 yıldır kıymetini bilip şans verdik. Artık yeter!
Amacınız kötülemek Türkiye'yi batırmak! Bırakın şu akp düşmanlığını!
AKP kelimesi ile Türkiye'yi bağdaştırıyorsan senin şehit olan askerlere bile saygın yoktur. 90'lar da soğuk savaş ve dünya ekonomik kriz olmasına rağmen dünyanın fabrikasını açtık. Şimdi satıyoruz. Sizin gibiler hemen "Vatan haini" ilan eder. Siz böylesiniz, hiçbir işe yaramayan ve Milliyetçi duyguları kabarmış dinciler siniz. Sen şimdi yangınları tekbir ile söndürüleceğine de inanıyorsundur :D. Daha doğru düzgün yazamıyorsun, bizleri eleştiriyorsun.
 
Son düzenleme:
Gülme atanlar annesiz dedikten sonra her karşıt fikre gülme emojisi atmak mı? Ahaha kendini iyi özetliyorsun.
 
  • Muhteşem
İfadeler: LTX
Hocam liseye gidiyormuşsunuz, bunları diyecek kadar ne yaşadınız acaba :D?
 
Git işine ya. :D CHP savunmaya devam devam. Ha, o Kemale'de selamımı söyle tamam mı?
Böyle cevap veremezsin susar kalırsın. Anca hakaret et sen. Git aile bireylerin tuttuğu partiyi savun. Gerçekleri göremiyorsunuz, gözleriniz körelmiş. Daha Türkçeyi doğru kullanamayan birisi benle siyaset tartışıyor :D.
 
Arkadaşlar şu çok bilmişin mesajlarını alıntamayın, hakareti alıntıladığınız için siz de ceza yiyebilirsiniz. Tek bir argüman bile sunamayacak, merak etmeyin.

Öndeki kişinin kim olduğunu biliyorsunuz zaten.
1627764173583.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı