Ergen dizilerini daha çok sevmek

"Herkes izliyor ve seviyor. Bende izleyip sevmeliyim." mantığını ben de hiç sevmiyorum, misal sırf bu yüzden la casa de papel'i izlemiyorum belki de çok güzeldir ama insanlar cidden beni bu diziden soğuttu ismini bile duymak istemiyorum artık.
Bu konuda çok haklısın.

Bu arada La Casa Da Papel'i "overrated" buluyorum.
 
Anime izleyenlerin gazabına uğrarsın dikkat et kalabalıklar burada.
Ne demek istediniz burada tam olarak anlayamadım. Eğer anime çocuklar ve ergenler için diyorsanız, o animeler Shounen (genç erkeklere yönelik) ve Shoujo (genç kızlara yönelik) olarak geçiyor. Ben yüzlerce anime izledim ona rağmen Shounen ve Shoujo olarak sevdiğim anime sayısı çok az. Seinen olarak geçen daha çok yetişkinlere yönelik animeleri daha çok seviyorum.
 
Söylediğin diziler 2 3 bölüm ile analiz edilecek diziler değil. Breaking Bad gibi gibi diziler ağır ilerler ama kaliteli yapımlardır. Herkese hitap etmez.

Kendine uygun dizileri seç. Mesela Prison Break. Aksiyon hiç durmuyor. Aksiyon seviyorsan bu tarz diziler izle.
 
İzlediğiniz dizinin güzel gelip gelmemesi biraz yaşınız ve ilgi alanlarınız ile alakalı bir durum. Uzaya çok meraklı iseniz uzayda geçen bir filmi/diziyi daha bir hayranlıkla izlersiniz. Bilime meraklı iseniz temeli bilimsel olaylara dayanan bir filmi/diziyi seversiniz. Yaşınız küçükse ve üniversite hayatına çok özeniyorsanız üniversitede geçen bir filmi/diziyi seversiniz. Bu liste uzayıp gider...

Bazen de diziye başlarkenki ruh haliniz çok önemli etken oluyor. Ben "The Godfather" filmine en az 10 kez niyetlendim ama 15dk sonra hep sıkılıp kapattım. Bazı filmler/diziler olmayınca olmuyor.
 
Ne demek istediniz burada tam olarak anlayamadım.
Yanlış anlamışsın beni. Anime seven birkaç arkadaşıma şaka yollu gönderme yapmıştım ben. Anime çocuk dizisi vs gibi bir şey demedim yani:)

Yoksa Family Guy’ı da bir çocuğa izletemezsin değil mi:)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı