Ergenken aileme çok kötü davrandım

egerdn

Picopat
Daha fazla  
Şu an 17 yaşındayım. Yaklaşık 13-14 yaşlarımdan beri anne babama çok kötü davrandım. Her gün benim yüzümden kavgalar oldu. Aralıksız, her gün rutin olarak sürekli onlara ağır hakaretler ettim. 1 hafta önceye kadar bu böyleydi. 1 haftadır devamlı, hiç durmadan, uykumda bile ağlıyorum. Çok pişmanım. Onlar her an ölecek gibi hissediyorum. Benim çocukluğumla ilgili hatırlayacakları anıların neredeyse hepsi kötü anılar. Belki de kendimden nefret ediyorum. Çok pişmanım. Her şey için çok geç diye sabahları evden çıkasım bile gelmiyor. “ya onları hiç göremezsem?” diye bütün ömrümü onlarla güzel anılar biriktirerek geçirmek istiyorum. Babam 54, annem 44 yaşında.

Şu an 17 yaşındayım. Yaklaşık 13-14 yaşlarımdan beri anne babama çok kötü davrandım. Her gün benim yüzümden kavgalar oldu. Aralıksız, her gün rutin olarak sürekli onlara ağır hakaretler ettim. 1 hafta önceye kadar bu böyleydi. 1 haftadır devamlı, hiç durmadan, uykumda bile ağlıyorum. Çok pişmanım. Onlar her an ölecek gibi hissediyorum. Benim çocukluğumla ilgili hatırlayacakları anıların neredeyse hepsi kötü anılar. Belki de kendimden nefret ediyorum. Çok pişmanım. Her şey için çok geç diye sabahları evden çıkasım bile gelmiyor. “ya onları hiç göremezsem?” diye bütün ömrümü onlarla güzel anılar biriktirerek geçirmek istiyorum. Babam 54, annem 44 yaşında.

Zararın neresinden dönsen kârdır hocam, senin pişman olman zaten en büyük değişim. İnsan hata yapar ama önemli olan hatadan dönmek. Annen baban şu an yanındalar, hâlâ sana sevgilerini gösterebilecek durumda. Onlara iyi davranmaya bugünden başla. Küçük şeyler yap, "Sizi seviyorum." de, sarıl, yardım et. Emin ol onlar geçmişe değil, şu an ne yaptığına bakar. Boşuna kendini yiyip bitirme. Geçmişe takılmak yerine geleceği güzelleştirmeye odaklan. Hayat hızlı geçiyor ama hiçbir şey için geç değil hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişmeniz yeter, benim kuzenim de 16-17'sinde, hâlâ değişmedi. Kınamak için demiyorum elbette. Ama bitmesi, bitmemesinden kesinlikle çok iyi.

Ellerini öpüp helallik alsanız onlar da sevinir ve onlar için de biter, onlar da size karşı ısınmak için ekstra davranışlarda bulunur muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı